Baelithilie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Dün gece birkaç gün önce açtığım charımla diezde ilk kez cz ye gittim. Ve çok eğlendim labada lubada koştum falan bayaa da bi öldüm. 6 ölümümün 3 ü patilere oldu bundan da gurur duydum. 1 Vangel 1 roguenler 1 de catastrophe aldı beni :D Helal olsun npler :) canavar oynuyor arkadaşlar :) vangeli ikinci görüşümde (bi kez beni kestikten sonraki) topuklayışımı unutmayacağım. (town çekmek bile gelmedi aklıma :) sw ile bowldan towna kadar koştum :) ) şimdi görmem gereken tek kişi kaldı diezde = HasMez :) daha denk gelmedik :) ona da 50 np yi verip vatani görevimi tamamlıycam inşallah :)[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hasmez E np falan gekermez onun ilahi bir kuvveti var hsan mezarcı o :D[signature][hline]BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 diezde bende varım nickini söyle bakem sen :D seni bide ben öldüriyim :D[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 6x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ehehe kesmişimdir dün gece hoş bir cz yaptım... zevkliydi... İnsanlar geliyor biz kaçıyoruz sonra bir kaç archer olarak bir kaç dufferla çıkıp eziyoruz... Sonra bizim orclar çok dagılıp geberiyor yine kaçıyoruz falan.. O git geller arasında 1.5k np yaptım... Çok olmasa bile zevkliydi dün cz...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: xxxx Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben townda veriyodun gazı humanlara :D olm bu sefer çok sağlam geliyolar towndan çıkmayın diye :D herkes fırlıyodu dışarı :D nickimi sölemem :D np tranfer filan diye atlar ortamın sazanları :D eğlenceli czlerde görüşmek dileği ile :D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar