LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lol[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya adamlar kendilerini the god fln sanıo ya el kadar çocuklar gelip rolfmao lol fln abuk subuk saçma sapan hiçbi mantığa sığmayan sırf post atmak için konuşuyolar.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hani gidiodunuz[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hadı baş bayş..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gg rofl lol omg omfg gl hf hebele hübele farewell[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paticikleri Adam Etme Kursu açıyorum, bundan sonra siyah pati kalmayacak. Herkes Beyaz bir Paticik olacak. Ders Kapsamı Şunlardır; 1.Bir Pati olaraktan Beyazlaşma ve beyazlaştırma 2."Nasıl Bırakıyorum, pati artık öldü, yaşamıyor vs"Diye güzel mesaj atma ve ağlama dersi 3.Bozulan Pati Kültürünü tekrardan dirilme 4.Paticik ruhunu canlandırma, ve eski paticik ruhları çağırma 5.Post kasma ve Madalya alma. Şimdilik derslerimiz bunlardır, İlgilenenler ve ücreti merak edenler PM atsın lar lütfen![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 içim parçalandı bu durum karşısında ühhghüü[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lord of bi git.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkadaslar tartısmayalım ya bırakın gitsinler siz "biz gidiyoruz" diyenlere boyle ilgi gosterirseniz onlar boyle topicler acmaya devam edicekler bunu sizde biliyosunuz.zaten ben kimsenin gittigine inanmıyorum.gidenler elbet donucekler.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Gitmeyin ya. Bakın lord bişiler yapmaya çalışıo :P Hakkaten gitmek yerine Paticik'i düzeltmeye çalışmak daha iyi olur.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bi x gidin çay koyun[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: nileppezdel, 27 Eylül 2005 18:11 tarihinde demiş ki: Gitmeyin ya. Bakın lord bişiler yapmaya çalışıo :P Hakkaten gitmek yerine Paticik'i düzeltmeye çalışmak daha iyi olur. Ya da karar değiştirdim, çekin gidin diyorum. Bu kadar zaman geçirdiğiniz bir yerden çekip gitmek size koymuyorsa, gidin... Arkanızdan su da dökeriz. Ama topic fln açmayın. Duygusal mesajlar yazmayın, bize de yazık. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: BabacumMostors, 26 Eylül 2005 23:08 tarihinde demiş ki: lol o da yiyimiş daha yeni gelmişdiniz :) [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize (pakize bul beni artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar