Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben ve daha nice bir çok kişi...

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

Paticikleri Adam Etme Kursu açıyorum, bundan sonra siyah pati kalmayacak. Herkes Beyaz bir Paticik olacak. Ders Kapsamı Şunlardır;

1.Bir Pati olaraktan Beyazlaşma ve beyazlaştırma

2."Nasıl Bırakıyorum, pati artık öldü, yaşamıyor vs"Diye güzel mesaj atma ve ağlama dersi

3.Bozulan Pati Kültürünü tekrardan dirilme

4.Paticik ruhunu canlandırma, ve eski paticik ruhları çağırma

5.Post kasma ve Madalya alma.

Şimdilik derslerimiz bunlardır, İlgilenenler ve ücreti merak edenler PM atsın lar lütfen![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...
Sosyal ağlarda paylaş

lord of bi git.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar tartısmayalım ya bırakın gitsinler siz "biz gidiyoruz" diyenlere boyle ilgi gosterirseniz onlar boyle topicler acmaya devam edicekler bunu sizde biliyosunuz.zaten ben kimsenin gittigine inanmıyorum.gidenler elbet donucekler.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 27 Eylül 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
Gitmeyin ya. Bakın lord bişiler yapmaya çalışıo :P Hakkaten gitmek yerine Paticik'i düzeltmeye çalışmak daha iyi olur.

Ya da karar değiştirdim, çekin gidin diyorum. Bu kadar zaman geçirdiğiniz bir yerden çekip gitmek size koymuyorsa, gidin... Arkanızdan su da dökeriz. Ama topic fln açmayın. Duygusal mesajlar yazmayın, bize de yazık. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...