Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lütfen yardım edin...

overmars

Öne çıkan mesajlar

said:
LordOfBlood, 27 Eylül 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
Overmars; Canım Kardeşim, Ben o olayın acısını iki sene çektim, hala çekiyorum.. Sadece ve sadece kendilerini düşünürler. Kızların istediği kendilerini eğlendirmek. Aşık olsalar bile, kendileri için aşık olurlar. Kız açık açık istemiyorum demiş. Ne yapacaksın?

Eğer dediğin tarzda bir mesaj gönderirsen sana yakınlaşacaktır kesinlikle. Pas verecektir boyuna. Sende "vay beaa bu iş olacak galiba " diye kendine gaz verirken o başkası ile işi götürecek. Ne zamanki o çocukla arasında soğukluk olacak sana yine yaklaşacak. Çocuk onu kıskannıp barışınca seni yine yedek oyuncular klübesine atacak. Tabii ateş bacayı bayağı sardığından sen masum ve sadık bir kuçu-kuçudan başka bir şey olamayacaksın. Devamı çooooook daha acı olacak. Banada aynısı oldu diyorum.İnan Bana; çok pişman olacaksın. Ben bana öğüt verenleri dinlemedim o kız başkadır öyle yapmaz dedim, ve şuan bütün kızlardan nefret ediyorum, özgüvenim eksilerde geziniyor!

Ama tabii tercih senin, Ya aşkını içine gömüp olgunlaşacaksın, Ya da bana olanlar sanada olacak!(İkinci yol daha da çok olgunlaştırır, ama çok şey götürür!)

kardeşim doğru söylüyosun, aşkımı içime gömüp olgunlaşmak fikrine de katılıyorum.. ya bazı arkadaşlarım da "sana kız mı yok lan?" diyorlar, ama ben başka kız istemiyorum.. çok kararsızım..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek
onca yollardan sonra
yeniden yollara düşmek...

Sosyal ağlarda paylaş

Olum sevmediğin kızı o kız uğruna ne diye harcıyorsun?Kıza Allah bilir seni seviyorum die mesaj atacaksın yalan olduğu halde.Sen boşver onları, bir gün o %4.4ten biri çıkacak karşına. Sırf çıkmak için bir kızla çıkma. Sırf bir kızı unutmak içinde çıkma.

Boşver onları, aşkı biliyorsun, onu kendi içinde yaşa. Yastık altında ağla yağmur altında melül melül gez. Aşkın acısı öyle çıkar!
[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 27 Eylül 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu gidişle dediğin gibi yapacam galiba, doğru söylüyosun başka bi kızın günahı ne? ben de onları dinlemiyorum zaten.. ama dediğin gibi ağlayıp, aşkı içime atarsam benim halim hiç iyi olmaz, 5 gündür ruh gibi geziyorum zaten..
ha bi de aynı kişiler diyorlar ki, okulun açılsın arkadaş çevren filan olur hemen unutursun.. bilmiyorum ya, kolay kolay unutacağımı sanmıyorum....[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek
onca yollardan sonra
yeniden yollara düşmek...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...