Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime-Manga Action Figure'leri

obituary

Öne çıkan mesajlar

acıda olsa malesef ıstanbulda hıcbıyerde yok anıme merchandıse ı bıraz aklsarsan poster bulabılırsın kenshın GITS fılan ama fıgur cok zor

www.hlj.com

dan getırıyoruz bızde hem fıyatları buraya kıyasla super hemde guvenılır sıte sonucta dırek japonyadan almıs oluyosun

sanırım ıstanbulda bole bı dukkan acılsa bıle hlj nı nfıyatlarına ulasamaz dukkan kırası vs den bındırır gene[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

hemen bakıyorum siteye..sizce 4 günde getirtme şansım var mı ? ve de siz burdan alış veriş yaptınız mı daha önce? kargo masrafı vs. nasıl? gümrük uygulanmıyor galiba bu tür şeylere deil mi... eğer bilgilendirebilirseniz çok sevinirim...
bu arada siteden de bakacağım kargo masraflarına falan...[signature][hline]Obituary Azagthoth
www.azagthoth.org
Sosyal ağlarda paylaş

4 gunde gelmesı ımkansız nerdeyse eheh japonyadan gelıo taa dunyanın obur ucu
daha once burdan 8-9 paket aldım son 3 ayda kargoda eger ucuz takılırım dıyorsan 100gr 100 yen e gelıyor yanı ortalama 400gr lık bıseyı kolısıyle fılan 1000yen oduosunkı 1000yen 12 mılyon eder
gumruk yokyuzde yuz guvelır her yere yolluyoda 4 gunde ımkansız japonyadan bısı getırtmek[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar EMS ten bahsetmiş ama getirme süresini yazmamışlar...amerikadan geliyosa japonyadan da gelir diye düşünmüştüm ama :( eğer olmazsa kötü tabi..hediye olarak bi arkadaşıma alacaktım. adamlara mail attım..bakalım cevabını beklicem...eğer 1 hafta olursa mecburen kabul edicem...3-4 gün gecikmeli bi sorun çıkmaz :)[signature][hline]Obituary Azagthoth
www.azagthoth.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Nişantaşında gerekli şeylerde bulabilirsin gerçi anime figuru varmıydı yokmuydu diye aklımda yok ama çizgi roman ve birçok çizgi film action figuru var[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
http://www.gerekliseyler.com.tr/[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

sıaprısı sımdı vermek lazım cunkı hlj nın cok musterısı var

gunde ıstatıstıkelrıne gore en az 1000 tane sıaprıs alıyorlar bunun yuzde 40 ı ıptal oluyor ve haftada 2 shıppıng yapıyolar malıyetı ındırmek ıcın
yanı ortalama 3000 tane sıparısı tek bır gun yolluyor sınek avlıyan bı fırma olmadıgı ıcınde jet hızıyla gelmıyor genellıkle bır seyı sıparıs ettıkten sonra kargoya vermelerı mınımum bı hafta suruyor kargoya verdıkten sonra ıse posta kuralalrı gecerlı oluyor
japon ıs ahlakından olsa gerek asla adam kayırmıyorlar yanı sunun acelesı var dur sunun sıaprısı one atalım olayları yok hangı gun verdıyse sıraya gırıyosun

mısal benım bı sıparısım vardı paketlenmıs fılan yok 23123 tane maıl attım ıptal etmedı adamlar dıyorum refund edıcem bosuna shıplemeyın aynen gerı yollıycam adamalr oyle yapın bızım ıcın daha kolay olur dıyo
cok sıkı bır fırma yanı o yuzden dıkkatlı olmanızı onerırım

gereklı seylerde anımeyle ılgılı hıcbısey yok daha 2 gun once ordaydım bır kac ıngılızce manga avr o kadar bıde mangadan sayılırsa spawn fıgurlerı var ama spawn mangamıdır tartısılır eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

:) ewet gerekli sheylerde Spawn.com'daki action figure lerden başka yok..Zaten McFarlene'in distirübitörü galiba...Oarada anime yok....ve de umarım bu adamlar japonyadan 7 günde getirirler ya..dediğiniz gibi uzarsa yandık...

Bakalım mailde ne cevap verecekler...Yok kafayı çalıştırıp 2 hafta önce vermedim siparişi...doymayalım yaptıım şekle...[signature][hline]Obituary Azagthoth
www.azagthoth.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...