Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son patch den sonra oynayamaz oldum!

KingMadboy

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar son patch e kadar ayarlar orta seviyede 30 fps ile cok rahat bir şekilde oynuyordum
sistemim amd 2100+ 128mb msi starforce td128 vga 896mb ram 40gb hdd
fakat bu yeni patch den sonra ortalama 10 15 fps ile oynayamamaya başladım iron forgede 3 4 de düştügünü biliyorum ah den bank a 10dk da gidebildim! ping 250 300 max! sürekli kare atlıyor takılıyor 5 10 sn arası üstelik tüm ayarlar en düşük seviyede max 20fps ye cıkıyo . şimdi birde üstelik 512mb ram arızalandı serviste daha beter duruma geldi. sanmıyorum herkes bu oyunu 1gb ram 256mb vga ile oynuor bu problemden kurtulmanın bir yolunu biliyomusunuz?
( birde ayrıca bi bi post acmayım bu problem yüzünden tüm add onlarımı sildim sadece titan bar + scrooling combat text kurulu bana sadece mob ve player larn hp/mana vs sini gösteren fazla kasmayacak bi add on söylermisiniz)

[Bu mesaj KingMadboy tarafından 27 Eylül 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu sorun benden kaynaklanıyor sanıyordum. Benimde fps 1.7 gelmeden önce 30 dan aşağı inmezdi ama şimdi en yüksek 30 u görüyorum. Eskiden hiç takılma olmayan yerlerde makine kasmaya başladı anlamış değilim bende.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Dunemaul Level 4* Troll Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...