KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar son patch e kadar ayarlar orta seviyede 30 fps ile cok rahat bir şekilde oynuyordum sistemim amd 2100+ 128mb msi starforce td128 vga 896mb ram 40gb hdd fakat bu yeni patch den sonra ortalama 10 15 fps ile oynayamamaya başladım iron forgede 3 4 de düştügünü biliyorum ah den bank a 10dk da gidebildim! ping 250 300 max! sürekli kare atlıyor takılıyor 5 10 sn arası üstelik tüm ayarlar en düşük seviyede max 20fps ye cıkıyo . şimdi birde üstelik 512mb ram arızalandı serviste daha beter duruma geldi. sanmıyorum herkes bu oyunu 1gb ram 256mb vga ile oynuor bu problemden kurtulmanın bir yolunu biliyomusunuz? ( birde ayrıca bi bi post acmayım bu problem yüzünden tüm add onlarımı sildim sadece titan bar + scrooling combat text kurulu bana sadece mob ve player larn hp/mana vs sini gösteren fazla kasmayacak bi add on söylermisiniz) [Bu mesaj KingMadboy tarafından 27 Eylül 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bende bu sorun benden kaynaklanıyor sanıyordum. Benimde fps 1.7 gelmeden önce 30 dan aşağı inmezdi ama şimdi en yüksek 30 u görüyorum. Eskiden hiç takılma olmayan yerlerde makine kasmaya başladı anlamış değilim bende.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 :( bunu düzeltmenin yolunu bilen yok galiba 8bitlik atarilere dödü ya pc .([signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue Lvl 38 - 275LW 300 Skining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 1.7 yi full cekip format atin yeniden kurun cache dosyaları silinsin kendine bi nebze gelir 0.o[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 valla şimdi pc ye format fdisk defrag baştan bi temizlik ve bakım yapcam ekran kartına yeni fan takıp overlock yapcam bakalım bu defa nolcak :([signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue Lvl 38 - 275LW 300 Skining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar