agunduz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Orgları öldürüp biriktirdim ve ödülü aldım sorun ne derseniz biraz fazla öldürdüm fakat fazla olan itemleri ne kullanabiliyorum nede atabiliyorum ne yapmam gerekiyor acaba bunları kullanabileceğim başka biryer varmı acaba Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Onları yak gitsin,boşuna yer işgal etmesin inventory inde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 +1500 :lol: parçala inventoryde şimşek gibi bi bölüm var botları giydiğin yerin sağında oraya at ok e bas gitsin :D[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ama Dikkat et Raptorunu Vs. ni atma :D[signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx Server: DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bunu bilmeyen bi adamda raptor olma olasılığı biraz düşük gibi :D[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar