Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk futbolunda gelmiş geçmiş en iyi efsane futbolcu sizce kim???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oguz rıdvan aykut[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
metin oktay
hagi
hakan şükür
şifo mehmet(çok severim efendi herif)

rıdvan dilmenden ise nefret ediyorum[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
gs nin altıncı olduğu sene kadro süperdi yaw
yıldız oyuncu diye lukunku bratu petre radu alınmıştı
bi de florquen perez vardı

efsane bi capone vardı henüz daha bir spiker ismini söyleyebilmiş değil :D[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Mesaj tarihi:
Metin,Ali,Feyyaz
Metin Oktay
Tanju Çolak
Lefter
Can Bartu
Rıdvan Dilmen
Fatih Terim
Hagi
Hakan Şükür[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!

[Bu mesaj SmoLaFein tarafından 24 Ağustos 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Trabzonsporlu Ünal ahaha.. Bütün maç burnunu karıştırırdı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Kona'yı unutmuşsunuz yav. Adam 100ler kulübünde.
Kompela, Kolibali, böyle bikaç afrikalı daha vardı. Türk futbolundaki afrikalı katkısı asla yadsınamaz. Cavcav ve türdeşleri sağolsun.
Ha bi de Uche var tabii.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
efsane kaleci peter kjaer[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
herkezin unuttuğu bir isim daha Şota :)[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue
Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker
Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue
  • Yeni Oluştur...