Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CADDY Efsanesi

heroLion

Öne çıkan mesajlar

Fistan'a katılıyorum bu arabayı kim efsane ilan etti?

Küçük Van sınıfında bir efsane var ise oda Doblo JTD dir :)

Caddy'i nasıl biliriz?
TDI modelinde 105bg lik turbo dizel motor var. 250nm torka sahip bu motor 1500kg ağırlığa sahip Caddy'i uçuramaz. Ticari bir araç için ki yüklü değilken fena sayılmayacak performansa sahip olabilir. Ancak dediğim gibi Doblo JTD Caddy'i yer yutar.
Caddy kalite ve konfor açısından rakiplerinden iyidir ancak ticari amaçla alınan ve şöföre verilecek bir araçta banane konforundan performansından. Ucuz olsun az yaksın masraf çıkarmasın parçası ucuz olsun diye düşünüldüğünde daha iyi alternatifler söz konusu olabilir. Yerli Yapım Transit Connect sanırım daha iyidir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

abi belki motorunu deiştirmişlerdir.
ford transitede ferrari nin 2001 mine motorunu takmışlardı(f1).hatta motor arkada kasadaydı:Dama aerodynamic yüzünden çok süratlenemiodu.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

http://www.fenerasyon.com/
Sosyal ağlarda paylaş

İyi sallamış,aslınca cadı demek asddsf :D

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama ben o sınıftan bir araba alacak olsam o sınıfta Japon üretimi bir araç yok bildiğim kadarıyla,Fransız yada İtalyan kökenli bişey alacağıma Cadı alırdım.Hem dizayn hem konfor hem güvenlik diğerlerinden daha iyi bence.Performansını bilemiyorum ayrı konu.Efsane olmadığı tabiki bi gerçek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...