n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Oyuna log in oluorum ve yazdıgım msjlar gıtmıo buyu yapıorum animasyon başlıo cast bar cıkmıo stucka gırıorum ve 20 sanıye ıcınde vya sonra disconnect oluorum geceden beri böle uyandım deneyım dedım hala bu şekilde baglantım kablonet/anadolu yakası[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: n3mrut, 27 Eylül 2005 07:25 tarihinde demiş ki: Oyuna log in oluorum ve yazdıgım msjlar gıtmıo buyu yapıorum animasyon başlıo cast bar cıkmıo stucka gırıorum ve 20 sanıye ıcınde vya sonra disconnect oluorum geceden beri böle uyandım deneyım dedım hala bu şekilde baglantım kablonet/anadolu yakası seninle aynı sorunları paylaşıyoruz bende anadolu yakası kablonet kullanıcısıyım . dün gece aradım kablonet i destek almak amacı ile ve bana veri kaybımın oldugu servis gönderileceğini söylediler bence bir sende ara istersen.[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aradım gorustum hersey normal bı terslık yok dendi garip dl hızım falan ıyı suan fılm ındırıorum warcraftmoviesten sayfa acması normal herhalde gene yol ustundekı serverlardan sorun yasıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eğer bu yeni boardların onboard ethernetlerini kullanıyorsanız bu sorunlar bilhassa orgrimmar gibi kalabalık yerlerde oluyor. Sorunu halletmek için control panel/system/device manager dan ethernet kartının özelliklerine girin. Burdaki açılıp kapanabilen bütün özellikleri disable edin. Büyük ihtimal sorun sadece flow control özelliğini kapamakla halloluyodur ama tam emin değilim siz herşeyi kapayın :)[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar