Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ko Paticik Yöneticileri Kurallar Konusunda Beni Aydınlatırmısınız?


Fatihin_Fedaisi

Öne çıkan mesajlar

Sevgili alan yöneticileri. Bu forumu kullanma kuralları hakkında beni aydınlatırmısınız?

Mesela neyi nereye kadar anlatabiliriz?

Bir useri kime şikayet edebiliriz?

Şikayete cevap gelmezse ne yapabiliriz?

Kurallarda ayrıcalık varmı?

Kilitlenen bir konunun yanlış kilitlendiğini düşünürsek bunu sizlere nasıl anlatabiliriz?

Gereksiz bir konu gördüğümüzde defalarca açıldığı halde kilitlenmesini istiyorsak meramımızı nasıl anlatabiliriz?

Konunun yeniden açılabilmesi için özelemi yoksa yeni konu başlığıylamı derdmizi anlatabiliriz?

Bir userin bu kişi yönetici bile olsa kötü niyetli olduğunu kanıtlıyabiliyorsak bunu nasıl anlatabiliriz?


Sorularım bukadar cevaplarsanız eminimki herkes için faydalı olacaktır...

[Bu mesaj Fatihin_Fedaisi tarafından 25 Eylül 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Post atma kuralları ile ilgili belli başlı yasakları zaten biliyorsunuz...

* Dupe, Hack, macro, gibi yöntemler anlatan, insanları bu yöntemlere teşvik edecek topicler / postlar tarafımızdan silinir.

* Bir kullanıcının yolladığı Topic / post dan rahatsız olduysanız, mesajın üzerindeki şikayet button unu kullanın... ( yalnız burada önemli bir nokta var, bu şikayet etmiş olduğunuz mesajlar alan yetkililerine gelmiyor. Genel yöneticilere gidiyor... Dolayısıyla bizim bu konuda yapabileceğimiz bişey yok. )

*şikayete genelde cevap gelmiyor, eğer şikayetinizin nedeni haklı bulunursa, genel yetkililerin yaptırımları devreye giriyor. Eğer yeterince iyi açıklayamamışsanız veya şikayetiniz haksız bulunmuşsa herhangi birşey olmuyor.

* Kurallara ayrıcalık yapmıyoruz. Daha önce de buna benzer suçlamalarla karşı karşıya geldiğim için ne demek istediğini anlıyorum. benim için herkes aynı... Özellikle şunu belirtmek istiyorum. MEsajlarında, şikayetini, öğrenmek istediğini AÇIK VE NET bir şekilde belirten insanlara ayrıcalık yapıp, daha özenle cevap veriyorum...

* Kitlenen bir konunun haksız yere kilitlendiğini düşünüyorsanız, Alan yetkilisine pm atmanız yeterli... Benim kilitlediğim konu için söyleyecek birşeyiniz varsa, nedenini yine Açık ve düzgün bir şekilde anlatın. Düzgün yazılmış mesajlara herzaman cevap veririm. Bu konuda şüpheniz olmasın. Yalnız önemli bir nokta var, neden kilitlendiğini bildiğiniz halde pm atıp topic' in açılmasını istemeyin. Cevap vereceğim, topic' in açılacağı anlamına gelmez.

* Gereksiz açılan bi konu derken, eğer şöyle bi başlık görürsem " hacılar bi yol bakın, yardım lazım" topic in içeriğine göre başlığı " upgrade hadisesi" şeklinde değiştiririm. Bizim amacımız, Forumda arama yapıldığı zaman "mümkün olduğunca daha fazla başlık bulmak". Dolayısıyla haziran 24 de yazılmış bir Upgrade içerikli bi topic ile eylül 25 de yazılmış topiclerde farklılıklar olur. Amaç, daha fazla bilgi bulmanızı sağlamak. Bu yüzden de "Arama" bölümü önem taşıyor...

*Birisi hakkında çok detaylı bir suçlama yapmak istiyorsanız. Genel yöneticilere PM atın... Ya da [email protected] adresine yine net ve düzgün yazılmış bir şikayet yollayın...

Saygılarımla...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum. Birkaç sorum daha olacak vereceğin cevaplar inanki aydınlatıcı olacak.

1-) Ko Paticik için seçilen yöneticiler seçilirken neye göre değerlendiriliyor? (SAÇ RENGİ, GÖZ RENGİ, BOYU, KİLOSUMU YOKSA ÖRNEK OLACAK DAVRANIŞLARIYLAMI?)

2-) Bir userin illegal bir olayı burada özendirici olarak yazması, anlatması ve tavsiye etmesi ileride bu kişinin yönetici olmasına bir sekte uygularmı?

3-) Bir yöneticinin hack ve bilumum illegal işlerle uğraştığı kanıt olarak sunulduğunda yöneticilik vasfı devam edermi?

4-) Bir yöneticinin bir usere bir suçlama halinde suçlamanın asılsız olduğuna usere karşı çekememe dolayısı ile bu suçlamanın yapıldığını söylemesi yada kişiye karşı kefil olması durumunda ileride o userin yönetici olması durumunda suçlamanın aslı ispatlandığında hem kefil olan olan yönetici ve suçlanan kişinin durumu konumları ellenmeden devam edermi? (SUÇLAMA OYUNDA YAPTIĞI DAVRANIŞ OLABİLİR ve BURADA YAPILAN SUÇLAMANIN İSPATI ve YİNE KİŞİNİN KENDİ YAZISI İLE BU İLLEGAL İŞİ YAPTIĞINI ANLATMASI ve TEŞVİK VE ÖZENDİRMESİ DURUMUNDA KNITLANIRSA YETKİSİ ALINIRMI KEFİL OLAN YÖNETİCİ FORUMUN GÜVENİLİRLİĞİ İÇİN ÖZÜR MAHİYETİNDE AÇIKLAMADA BULUNMASI GEREKİRMİ?)


Şimdilik bu kadar emin olki sorularım her hangi bir art niyet oluşturmamaktadır. Sadece ben ve benim gibi düşünüpte cevap alamıyan arkadaşlara karşı vereceğin cevaplar yeterli olacaktır...

SAYGILARIMLA...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yöneticiler geçmiş tarihte yapılan bir oylamaya göre seçildi...

Sorularından sadece buna cevap verebilirim. Çünkü diğer sorduğun sorular, yetkim alanı dışında kaldığı için cevap vermem uygun olmaz. Herhangi bir alan yetkilisini görevden almak, göreve getirmek gibi bir yetkim olmadığını belirterek olayı anlamanı kolaylaştırmışımdır inşallah...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oy birliği seçildi tüm arkadaslarımız.Yani cogunluk secti tamam mı?Ama sanırım sen o zamanlar yoktun arkadasım.Dogru hergun 10'larca yeni KO yada KE useri burada.Onlarda sasırdı ilk zamanlar güzeldi.Fatihkaraca QQQ vardı o zamanlar ama bu oyunu adam gibi oynayanlar vardı.Bu oyun sayesinde Paticik'teki cogu arkadasımız paticiği bıraktı.Nedenine gelince daha az evel Uygunsuz bir topicte Knight la ilgili soru gordum.Yuh dedim."Yeni Gelenler" de isteyen bakabilir.

Linki de burda : http://forum.paticik.com/view.php?id=145636

Bumudur :([signature][hline]seT By eXe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...