Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeons and Dragons 2

S_burti

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar dün maltepe pazarında gezerken (Ankara) D&D2 filminin DVDsine rastladım. Hiçbiyerde ratlamadım bu filme sinema ile ilgili sitelerde. Ülkemize gelecek mi ne zaman gelecek yada sadece TV için çekilmiş bir yapım mı bilemiyorum. Sinemaya gelebilir düşüncesiyle almadım ama gelmeyecekse gidip alacagim. Bu filmle ilgili bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa sevinirim :D.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"

Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler )
Elenasse of Alaturqua (EQ2)
Burakstlin of Alaturqua (WoW)
Burakstlin of Alaturqua TR (GW)
Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

bende izledim.Saçma bir film sonu
[spo1=Filmin sonu]Filmin başında kötü adam karizmatik bir şekilde böyle çok güçlü edasıyla çıkıyor sahneye.Anormal güçlü böle yanına yaklaşamaz dersin.Kahramanlar yanına gelio tamam dersiniz kesin hepsini sercek ama bi tanesi son anda böle yerde kılıcı alıp zorlana fırlatıp anca öle öldürcek dersiniz ki sonuç hüsran adam hiç uğraşmadan ilk kılıç darbesiyle kolunu kesio bitiyo küreyi alıolar gidiyolar mauhauhauha[/spo][signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok

[Bu mesaj diablotg tarafından 26 Eylül 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bendemi gidip alsam acaba :D ama vizyona girecek bence :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne o ırkçılık mı yapıyorsunuz, zenci elf olamaz mı yani, tepemi attırmayın bi sonraki filme capon elfle eskimo elf koydurturum ona göre, yanlarına da meksikalı dwarf, kolombiyalı da olabilir. :P[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...