S_burti Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Arkadaşlar dün maltepe pazarında gezerken (Ankara) D&D2 filminin DVDsine rastladım. Hiçbiyerde ratlamadım bu filme sinema ile ilgili sitelerde. Ülkemize gelecek mi ne zaman gelecek yada sadece TV için çekilmiş bir yapım mı bilemiyorum. Sinemaya gelebilir düşüncesiyle almadım ama gelmeyecekse gidip alacagim. Bu filmle ilgili bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa sevinirim :D.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) Elenasse of Alaturqua (EQ2) Burakstlin of Alaturqua (WoW) Burakstlin of Alaturqua TR (GW) Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 http://www.imdb.com/title/tt0406728/[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Anladığım kadarıyla sinema filmi değil, ama kesin konuşmayayım, filmi ilk defa senden duydum çünkü.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Heyecanla bekliyoruz..[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Off inşallah gelir vizyona :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya bıragh vizyona gelse ne olacak ilk filme anıra anıra gitmiştim bu kadar büyük bi hüsrana hayatım boyunca uğramadım ya gelmesin mümkünse yapmaya çalışmasınlar[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Valla bu film için ilkini katlar diye yazmışlar, bilmiyorum artık gerçek mi yoksa pazarlama stratejisi mi.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 walla ben izlerken hoşlanmıştım, sonuçta hiç olmamasından iyidir diye düşünmüştüm. ama sora bidaha izleyince insana harbi kötü geliyo.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 arkadaşlar ben izledim film oluyor kendileri , görebileceğiniz en kötü filmlerden biri; adam parti topluyor kötü adama saldırmaya gidiyor bi tane gemi iskeleti gibi dragon var hiç sallamayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bende izledim.Saçma bir film sonu [spo1=Filmin sonu]Filmin başında kötü adam karizmatik bir şekilde böyle çok güçlü edasıyla çıkıyor sahneye.Anormal güçlü böle yanına yaklaşamaz dersin.Kahramanlar yanına gelio tamam dersiniz kesin hepsini sercek ama bi tanesi son anda böle yerde kılıcı alıp zorlana fırlatıp anca öle öldürcek dersiniz ki sonuç hüsran adam hiç uğraşmadan ilk kılıç darbesiyle kolunu kesio bitiyo küreyi alıolar gidiyolar mauhauhauha[/spo][signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok [Bu mesaj diablotg tarafından 26 Eylül 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Zenci elf var mı yine?[signature][hline]Ethernassımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 dark elf o :P[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bendemi gidip alsam acaba :D ama vizyona girecek bence :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eheh ama charlar level 40 orda ondan , baksana cleric white dragona flame çakıyo lol=) sonra gtü donuyo tabi ahah çok güldüm o sahnede =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 iyi zar atan kazansın[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ABİ NE DİYOSUNUZ ZENCİ ELF VARDI BU FİLMİN 1. SİNDE[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kagonesti elfiydi o sen bilmiyon :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ne o ırkçılık mı yapıyorsunuz, zenci elf olamaz mı yani, tepemi attırmayın bi sonraki filme capon elfle eskimo elf koydurturum ona göre, yanlarına da meksikalı dwarf, kolombiyalı da olabilir. :P[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 dwarf çinliler eki eki :)[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar