twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 nefret ediyorum köpekbalıklarından annemin korkusu yüzünden denize gidemedik tüm yaz gitsem de kadın yüzmeme izin vermiyor bütün yöntemleri ezberledi yok sırt üstü yatcaksın yok gözüne elini sokcaksın aaaaaaaaaaaaaaaaa![signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Okyanus'a kıyıs olan bir ülke'ye mi gidecektiniz ? Türkiye'de köpekbalığı saldırısı hiç duymadım çünkü..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 angelina jolie nin başrolünde oynadığı tomb raider 2 de lara kroft karakteri itbalığına yumruk attığında daalga geeçilmişti....alın size bunun olabilirliğinin kaanıtı[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Eternalus, 26 Eylül 2005 18:14 tarihinde demiş ki: Bence gözüne parmak sokalım daha etkili olur. Hatta manyak köpekbalıkları konulu bi filme bi adam balığın gözüne haç sokuyodu. ama haç küçüktü kolye olanlarından. Mavi korkudaydi o olay ama adamda bacağını kaybediyodu =p
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 köpekbalığına pizzacıdan sipraiş verelim desek bizi bırakırmı???[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Head Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ailesi türk mü[signature][hline]valandil ownz j0o! her gece hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 helal olsun adama köpek balığpına yumruk ha
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ne yumruk atıcam ya direk önünü döndümüydü kafayı koydunmu gözünün üstüne arkasına bakmadan millerce uzaklasır[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
Öne çıkan mesajlar