Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olursa nası olur?[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Niye olmasın olur..Olursa güzel olabilir..Dm e bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Indiana Jones diye bir setting zaten mevcut D20 ye göre yani bal gibi oluyor işin mumya tarafı size kalmış. Bunun dışında Mummy diyede bir WOD sistemi var ama sanırım o konu ile alakasız.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 WoD da bunun üzerine muhteşem bir oyun yazabilirsin. Hatta aklıma şahane de bir senaryo geldi. Bak şimdi yahu. Bunu oyuna dökeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 adı üstünde "role play"..sadece fantastik dünyada vs'de geçecek diye birşey yok..senaryo iyi yazılıp , eğer kişilerde oynanacak dünyayı benimsemişlerse her türlü zaman ve dünya üstünde oynanabilir..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla ben şu an stephan king in tepki kitabı üzerine bi oyun hazırlıyorum indiana jonesta gayet rahat olur yani illa basma kalıp olmak zorunda diil avp de oynadık the lost world de üstüne kafa yorunca oluyo[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Öle Bişi Ayarlıyan Olursa Haber Verın Ben Oynamak İsterim..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 oh millet yazsın sen oyna, levrek misin len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hatta bizim bir ark oynatıyodu indiana jones[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Arkadaşlar ben bi role play ortamı hazırladım oynamak için bu fantastik orta dünyadır vesaire onun yanında mısır transilvaniada var oynayalım senaryo ayarlayıp Burası[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar