Mithr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Nasil Olmalidir Acaba :-)[signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Benimde Sorum Knight'ın stat dağılımı ^^ Teşekkürler sevgi pıtırcıkları üzerinizde olsun..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 valla wizard oynatıyorum, şu an lvl 25 ve 17 str, 16 vit 14 dex, 45 filan da int var. hp çok az, bir vuruşta ölüyorum çok güçlü yaratıklara karşı ama çoğu yaratığı da bir vuruşta alıyorum. bilmiyorum kafana göre ver, misal benim karakter tek başına boss avlayamaz ama bir grup içinde arkadan asıl dmgi koyan eleman olur.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Knight statlarını nasil veriri ? Vitalty ile Str eşit mi olmalı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 vitality 25 civarı olsa yeter zaten her levelde hp alıyorsun ve knight olarak armorda sağlam olunca 20-25 arası vitality yeter herhal diye düşünüyorum[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 beyler lvl 20 de kesin str niz 20 olsun.lvl 20 stufflarını kullanabilmek için 20 str lazım. Statları hep 1, 2 mantığı ile dağıtın. Yani bir level atladınız 1 puan vitality (size lazım olcak stat wizmiş int e vercez)1 puan Int, bi level daha atladın 2 puan int.Bir level daha atladınız 2 puan int bir level daha 1 puan vitality 1 puan int.Böyle yapın...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Şu anda 13 dex 20 vit gerisi str 24/26 arasıydı DEX verilir mi Knight'A ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 vir vir vircen tabi Dex 30 dan sonra crit vurmaya başlar sanırım öyleydi :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ho? lvl20 stafflar 20 str mi istiyor su an lvl 29um ve 19 str var. lvl20e 17str gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 staff demedim Stuff.Giyebileceğin kullanabileceğin şeylere Stuff denir kısacası.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 e iyi de giyilen şeylerin arasında en fazla staff str istiyor zaten. onun istediği strye gore giyiniyorsun?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar