Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2vs2 tft taktikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son zamanlarda solo ladderı bıraktım bi arkadaşla durmadan 2v2 ladder yapıyoruz, bide biliyosunuz bu 2v2 nin bol replayı bulunmuyo, genelde durmadan taktik değiştirerek duruma adepta olarak alıyoruz maçları ama varsa sizina klınızda olan stratlar build order'lar duymak isterim.

Ben bizimkileri yazarım bi ara şimdi biraz işim var.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Biz genelde 2v2 de 2 UD bereber oluyoruz.Bayada güzel oluyor.
Birinci Taktik:2 UD de mass ghoul başlar.2 side hero olarak Lich basar.Bir nevi Sc deki lingrush gibi bişi.Oyunun basında düşmandan birini yok etmek içindir.Zaten obür düşmanında rahatlıkla yenersiniz birinciyi yok edince.Özellikle karsıdaki takımda human varsa çok işer yarıyan bi taktiktir.

İkinci taktik:Ud lerden biri Death Knight Mass Ghoul-Abom , dieride Crypt Lord-Fiend başlar.Oyun uzarsa Fiend başlıyan destroyer, ghoul başlıyanda gargoyle e döner.Baştan zor olacağı belli olan oyunlarda iyi bir taktiktik.Ghoullar onde savasırken arkadan fiendlerle max dmg i yaparsınız.

UD-HU İttifakı:Yenilmesi en zor ikilidir bana göre.Zira Undead ilk hero tavernden Pit Lord ikinci olarak Death Knight basar , humanda Arch Mage-Fire Mage giderse neredeyse sadece Aoe buyuleriyle düşman ordusunu yok edebilirsiniz.

UD-Orc İttifakı:Yine Aoe ye dayalı bir ittifak. Ama farkı 2 playerında tek hero gitmesi lazım ki aoeler etkili olsun cunku maksimum 2 aoe olcak.Herolar Tauren Chieftain ile Crypt Lord olmalı.Orc grunt , ud Crypt Fiend gitmeli.Zaten ud çoğu 2v2 oyunda Crypt gitmek mecburiyetinde.Çünkü dmg of Crypt Fiend ftw!

Aklıma geldikce devamını yazacağım şimdilik bu kadar.Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...