Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Account Management ve Kredi Kartı

Lamerize

Öne çıkan mesajlar

Ben bazı kişisel işlerim dolayısıyla 2-3 ay gibi bir süreyle oyuna giremeyeceğim. Oyunda değilken boşu boşuna para vermemek için account management'tan kredi kartımı editleyip sildim ve şu an 13 ekim'e kadar süresi gözüküyor 2 günde pending süresi koymuş. Forumda biraz arama yapınca bazı arkadaşların daha sonradan accountlarını açtırmak istediklerinde bazı problemlerle karşılaştıklarını okudum. Ben 3 ay sonra gelip kredi kartı numaramı yazdığımda account'um hemen açılır mı yoksa account blocklanır mı ödenmediği için ? Account içindeki karakterlerim silinir mi ? Ben bu soruların cevaplarını nerden öğrenebilirim doğru ve kesin bir şekilde.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Dunemaul Level 4* Troll Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

acc frozen hale gelir charlar silinmez ama kredi kartından bi sorun olabilir kredi kartı bilgilerini silme geregi yok acılırken kredi kartı sorun cıkartıyor bazen game kardla acabiliyorsun o kadar zamanı varsa bosa paran gitmesin bi mail at frozenlasınlar acc kalan günlerin durur. para da bosa gitmez[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

ya canlar benbim yannuışım nerde ya?

bedava süremis dolmuş bugün. neyse sanal karttan yapalımd edik ödememizi. setup subscription dedik. ahanda oda ne verify code ve kredi kart no yanlış dior.
fıttırcam. 7yanlış olmasına imkan yok. 3 defa denedim hade yağlan 24 saat sonra gel dior :( böhüü ya :( yardım pls[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu konu hakkında benimde bir sorum olacak ben 1 aylık bedava kısmını kullanıyorum henüz ama kayıt olurken 1 aylık seçeneği işaretledim şimdi benim 1 aylık bedava süre bitince otomatikman ücretli kısıma geçiyormu yoksa biz geçmek istiyorsak aktivemi ediyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Benim başka bir sitede benzer problemim olmuştu. Kredi kartımı kabul ettirene kadar 3 hafta uğraşıp 3 kere mail atmıştım ilgili yere. Sonuçta sorunun kredi kartı bilgilerimi girerken türkçe karakter kullanmam ortaya çıktı. Türkçe karakter kullanmadan bu bilgileri girmeyi dene.[signature][hline]Sargas >> lvl48 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...