Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Acikcasi bir guild uyesinin yaptigi herseyden o guildin guild masteri sorumludur bana gore. Ayrica nasil ki siz benim guildimin guild masterini bilmek zorunda degilsiniz ben de sizin guildinizin guild masterini bilmek yada aramak zorunda degilim. Cevap yazip ciddiye aldiginiz icin tesekkurler. Bundan sorna sizinle ilgili bir problem olursa direkt olarak size ulashacagim.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Merhaba herkese selamlar.Bircok yabanci uyruklu oyuncuyla uzun suren gorevler yaptim, un goro questlerini isvecli bir oyuncuyla bitirdim, istiyorum ki, türk kardesleriminlede hep boyle olsun, cok uzuyor beni aksi oldugu zaman. Uzmeyelim birbirimizi, bakin ben server in en yasli adamlarindan biriyim :p kalp krizi gecirteceksiniz bana. Tüylü hocam,hakkaten cok ayip ettik sana, ama inan sevdigim bi insansin,azimle oynayip o kadar hizli level atlayan adam cok enderdir BL da.Kardesimsin, keske Alli tarafinda olsaydin,cok sevinirdim. Bak bizim 3 arkadas var Troll, veni vidi ve vici,sana emanetler, ne item verebiliorum ne q yaptirtabiliorum ben karsi tarafta olduklarindan. Bir de ricam, Dumrul nickli bir shaman var ,jannisseries of the horde galiba Guild i.Lvl 44 ken Feralasda 4 rogue arasindan kamplanmaktan kurtarip bana quest yaptiran, saygi duydugum bir insan ama bir daha hic gormedim kendisini ,tesekkur edemedim. Selamlarimi iletirsen, cok sevinecegim. Bir de hocam sen nasil cozdun, Wow daki sifreleme algoritmasini? Tum BL oyuncularina sevgiler ve saygilarla...[signature][hline]god is not here today,priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lins Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Seru, 26 Eylül 2005 04:23 tarihinde demiş ki: said: hozceri, 25 Eylül 2005 18:50 tarihinde demiş ki: ha birde uzun dilli mage var diyen arkadası aldık yanımıza scholoya runa gittik isine yaramayan kitabı aldı mage kitabını bir uzun dilli diyor ya helal olsun saygılar Madem öyle bir kitap aldım neden inventory'mde göremiyorum? Bir şeyi savunuyorsan, ispatını da yanında sunarsan sevinirim. Bilip bilmeden insanları suçlayamazsın. Guild'iniz şahsım tarafımdan KOS'a alınmıştır. İyi oyunlar. O Mage ben oluyorum sanirim:) Dili uzun derken "Artik heal bassan diyorum" bu söze cok alinmissin belli! Ama buraya tasiman gereksiz olmus + eet orda bi kitap olaiya donmustu ama gecti gitti! Bu kadar alingan olmayin bunlar oyunda dogal(kitap degil ama neyse :P ) Hasin gaddar Gnome Linsha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 +17 intellect, 5 spirit vs veren bir off hand ne zamandan beri sadece Mage'lere özgü oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar