Yakuzas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Selam arkadaşlar , Bir sorun var sizlerin bilgisi varsa yardım bekliyorum. Arkadaşımın oyun içerisindeyken dışarı atıyo ve birdaha girmek istediğinde username password yanlış mesajı veriyo forgot password yaptığında mail adresi yanlış mesajı veriyo ertesi gün benim kullanıcımla oyuna girip online olup olmadığını kontrol etmek istedim ancak player not found hatası veriyor. Tahminim account çalındı ve adam sildi karakteri wow sitesine mail attım sorunu ilettim cevap bekliyorum. Acaba geri dönüş yapabilirlermi tekrar karakter geri verilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 verilir merak etme.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reapers Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 nerde verilir ben 4 gündür çaldirdim adamlar cevap bile vermiyo 30 tane mail attım halen cevap yok bende guild wars aldım onla oynuyom... arkadaş sende benim gibi yap boşver üzerine bi bardak soguksu iç ve guild varsa gel.... bekliyorum... bye...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar