jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 1. Düşük fiata alacağımız tv kartında ne gibi bir sorun çıkar? 2. 137 ytlye Asus kablosuz modem buldum. Asus modem hakkında fikri olan var mı? Pişman olur muyum? Fiatı en uygun kablosuz bu çünkü benim bulduğum. 3. Kullandığım Toshiba dizüstü bilgisayarımda klavyenin hemen üstünde vidyo, müzik vb. oynatacak tuşlar yerleştirilmiş. Ama sadece WMP ile uyumlu. Bunu değiştirmem mümkün mü?[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 1. Düşük fiyata alınan bazı ekran kartlarının aslında pahalı modeller ile aynı chipsetleri taşıdığını ve fiyat farkının sadece firmanın karizması ve yanında gelen 2 3 oyun ve kablolar ile birlikte bir fiyat artışı olduğunu biliyoruz, fakat bu Tv kartları içinde aynımıdır bilemiyorum , tahminimce görüntüde gecikme veya 1 2 ek özellik eksiği olabilir. Teknik sorun çıkarıp çıkarmayacağı ise bilinemez. 2. Cisco systems Wireless kullanıyorum , ASUS modellerinide gördüm , arasında dağlar kadar fark olmayacaktır , işini görecektir. 3. O laptop üzerindeki tuşların birde ayar yapmak için programı var, fakat hangi program üzerinde etkili olacağını firmalar arasında yapılan bir anlaşma ile opsiyon dışı bırakmış olabilirler , yani sadece media player için ayarlıyor olabilir program. sağ aşağıdaki menüden kurcalayacaksın, onun kendi bindingleri yani tuş atamaları olması gerek. Gerçi onların hepsi daha onceden belirlenmiş tuşlar olduğundan pek bir ayar imkanı sağlamıyordu benim laptopumda. Ses açma kapama, hesap makinesi , görüntü parlaklığı gibi tuşlara farklı atama yapamıyordum zaten o tuşlarıda onların harici birşeyde kullanmazsınız. Media tuşunuda o özellikli yapmış olabilirler. Deneme yanılma ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar