nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben bi laptop aldım da evde kullanırken bi klavye ile kullanmak istiorm cunku iirenc bi ozelliktr ellerm az da olsa terler bole bilgisayarla fln uurasırken ve hemen laptop ın klavyesini yazılarını solmasını fln istemiorm.. sizce hangi markanın hangi modelini secmeliyim?? sole kesin modeller solerseniz cok ii olr ama ole ucuk fiyatlı olmasın yine de makul ve guzel bisi istiorum[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Laptop'un klavyesinin yazıları solmaz ki ?[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Alacaksan Logitech al, ama fiyatlar biraz tuzlu olabilir. Ya da ufak laptop kalvyeleri var. Bence sen git bir dukkana hepsini elle boyle birseyler yaz kalvyede en rahat hangisi gelirse[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yaa solar dediler hoyrat kullanma dediler bozarsan acılırsa alet bi daha adam olmaz dediler.. bende 3.5 oldum iste ilk laptop ve babam bu aleti "uzun" sure kullancagımı soledi :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Uzun sure kullanmak istiyorsan bir laptop u, sana ufak bir tavsiye.. OYUN OYNAMAAAA, YUKLEME BILEEE!!![signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar