Efendy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arkadaşlar bn haumarash ta oynuyorum (yanlış yazmış olabilirim ismi) ve çok lag var 800-900 ms le oynuyorum buda çok kasıyor ne yapmalıyım 256 adsl kullanıyorum ve arkada bağlantıyı etkileyecek bi program açık diil virüs taramasıda yaptım geçmedi yardım lütfen aynı serverda oynayan arkadaşlarıma soruğumda onlarda bağlantı iyiymiş bende anlamadım yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bende Haumarush ta alt char kasıyorum ; fakat 2 gündür oynanmıyor. Maelstrom a giriyorum biraz daha iyi ..[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Aynı sorunlar bende de var[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 24 Eylül 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu lag blizzarddanmı kaynaklanıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 blizzarddan kaynaklanan bişey değil kanımca çünkü yurt dışı herhangi bir servera bağlanmaya çalışan kullandığım diğer programlarda da bir bağlantı sorunu var[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 haumurash 20 dakka once 210 pingle super oynaniordu[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bende şu anda latecy 589ms anlamadım neden böyle 2 gündür aynı şekilde devam ediyor önceden gayet rahat ooynuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bende 3 hafta önce başlayan genel lagdan beri 300-500 arası ping. eskiden 150-200 civarı olurdu. artık rahatsız etmeye başladı bu olay[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 serverdaki yabancı playerlara sorduğumda 100ms diyor acaba adslden kaynaklanan birşeymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 http://www.multiphp.net/?page=network büyük ihtimalle bizde sorun[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 evet öyle görünüyor umarım biran önce geçer seninki yine fena diil 300-500 demişsin az önce 2091 di ben wind ridercıdan aşağı atlayarak intihar edim dedim ama ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bendede aynı şekilde ping 900ün altına inmiyor. Türkler dahil kime sorsam problemim yok diyor. Bende deli gibi spy araştırması falan yapıyorum dünden beri.[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu problem birden fazla kişide olduğuna göre demekki telekomdan kaynaklanıyor bekleyelim bakalım birde arkadaşın verdiği linke bakarsanız london-istanbul çökmüş yanlış anlamadıysam bekleyeceğiz artık ama sıkıldım açıkçası quest bile yapılmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bende BL'de ve yeni PvPRP serverlarında denedim bi..inanılmaz lag var, biara 3000lere kadar çıktı..inşallah düzelir kısa sürede, işkence gibi ya :l[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bu gün bulunduğum guildeki bazı kişiler aşırı lag sorunu çekerken ben 400'ü bile görmedi. Hep altındaydı. Sanırım sorun bazı bölgelerle sınırlı.[signature][hline]Sargas >> lvl48 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende latency bugün 400-500 arası değişiyor düne göre daha iyi bakalım düzelmesini bekliyorum.çok sıkıldım ama bu lagdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 lag sorunu düzelen arkadaş varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben suadiye tarafında oturuyorum ve ne hikmetse lag sorun başladı hemde gecenin 4-5 de bile devam eden... Hiç bir program sorunum yok ama lag durmak bilmiyor. Ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bekle geçiyor türk telekomdan kaynaklanıyordur ama bide spy taraması yap bende 1 tane bulmuştu sildim geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Haumarush, Burning Legion, Daggerspine(herneyse bi türlü yazamıyorum). 3 haftadır 500 lerde dolaşıyor latency. Burnin Legiona girince tabi 800 e kadar fırlıyor.[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar