Neveziah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bu hata deli edicek beni. Her Warcraft 3 ün harita editörüne girip harita açmak istesem hep bu hata çıkıyo ve açmıyo tabii haritayı. Bazen de çıkmıyo. Ama bu da 10 da 1 olasılık. Sanırım bu kernel hatasını registry de bişeyler silerek falan düzeltiyoduk ama unuttum hepsini. Ya da eğer başka çözümü varsa yazın lütfen[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kernel hata veriyor?wc3 oynami$ligim yoktur ama windowsu yeniden yukle diyeyim ben[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Yok yaa. Hiç alakası yok windowsun tekrar yüklenmesiyle ilgili. Başka kolay bi çözümü vardı[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar