Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benim babam bile damnationcı oldu :) eski şarkıları dinletmeye çekiniyorum ama halen =) ama ghost of perdition ı bi dinletsem mi acaba..belki sever :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya albümü halen indirebilmiş değilim çünkü kendi pc'mde değilim. Merak ettiğim şu 1 ay öncesinden albüm ortaya çıkıyor (emule, dc++ vs. vasıtasıyla) ve herkes indirip dinleyebiliyor fakat neden 1 ay daha bekletiyorlar? Acaba tam anlamıyla profosyonel kayıt olup hiçbir değişiklik yapılmayacak orjinal albümleri mi bu? Yoksa kayıt çalışmaları sırasında çıkan bir cd den nete yayılmış mp3ler toplulugu mu bu? Yani bence albümün çıkmasını bekleyip müzik marketlerden satın alalım çünkü ben çıkacak olan albümlerinin tam tamına bu olduguna inanmıyorum. 1 ay boşuna beklemezler efekt verirler falan değil mi?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İllegal sanırsam.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bu albüm de hep 1 ay önceden nete düşen diğer albümler gibi, dergilere incelemesi icin 1 ay onceden gonderilen promonun zıpır bir dergi yazarı tarafından rip edilmesiyle nete düşüyor. Hatta artık çoğu grup promolara sample lar ekliyor (şarkının ortasında durup "you're listening the song blabla from the promo for blabla's forthcoming album named blabla" gibisinden)[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Nolur bana link verin en süper bikac sarkiyi veya albümü indirebilecegim birsey basliktakiler ölmüs[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Ağustos 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hadi beee[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hadi be kardesim[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 oha, gaza geldi=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya sunucular acilacak simdi Sonra indiremicem haliyle, 5-6 saat sora da tatile cikiyorum : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Torrent indir sonra google a gir Ghost of Perdition.mp3 yaz orda çıkan linklerden indirebilirsin[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya yok bende torrent morrent dl linki verin nolur[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yok sana link falan album cıkınca dinlersin[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ilke upload ediim istiosan ahala t drive a[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ghost of Perdition! ne hasta bir şarkıdır ya. kapanışındaki olaya bittim ama opeth hakkaten yeni birşeyler deniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 emulede var =) fake değildir umarım : /[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi eksinlikle fake değil ya. resmen gerçek bi cd kaydı gibi.albümde de farklısı olmayacak bence,çünkü ses harbiden süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Penthesilea, 03 Ağustos 2005 11:11 tarihinde demiş ki: Nolur bana link verin en süper bikac sarkiyi veya albümü indirebilecegim birsey basliktakiler ölmüs http://ww2.sharebigfile.com/index.php?download=bvGIPMGs0Vby1j1e98p5Al bakalım.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çalışmıyor link : /[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Aa kaldırmışlar ya... Torrent kullanarak indirin... Google a "BitComet" yazın programı indirin. Sonra www.thepiratebay.org 'a girin Ghost Reveries yazın o size .torrent uzantılı ortalama 10-50 k bi dosya verecek BitTorrent kurulumu bitince bunu çalıştırın inmeye başlar...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya valla okumadımda sarkıları dınleyen var mı varsa nasıl ?[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çek dinle pişman olmazsın.iyiler baya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf-SW Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Opeth 'in en derin albümlerinden biri olmuş bence. Anlaşılması zor, Opeth'in kendi tarzı hakim yine. Death metal 'den çok progressive bir yapıya sahip şarkılar. Hem de bayağı bir progressive olmuş. Albümde özellikle Beneath the Mire 'ın başını çok sevdim. Atonement'daki gitar da müthiş. Hours of Wealth 'deki Jazz havası iyice hissediliyor. Reverie/Harlequin Forest 'ın girişi de etkileyici. The Grand Conjuration hakkında birşey demiyorum zaten, anlayamadım bile o şarkıyı, fazla derin bir şarkı... Mikael yine sesini konuşturmuş. Brutal ve Clean vokalleri bu kadar dengeli olarak yapabilen başkasını tanımıyorum ben açıkçası. 30 Ağustos'ta bana büyük bir doğumgünü hediyesi olacak Ghost Reveries (29'unda doğumgünüm, ama olsn 1 günden bşi olmaz). Ufak bir dipnot: Albümün adının Ghost Reveries olmasının nedeni; grup üyelerinin stüdyoda kayıt sırasında hayalet görmeleriymiş.[signature][hline]Let the metal reign!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Oha ne hayaletı casperdır o ..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf-SW Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: circirbocugu, 04 Ağustos 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Oha ne hayaletı casperdır o .. Hayır Mikael kendi dedi. Opeth Forumlarda yazıodu. Ama forumlar albüm çıkana kadar kapalı.[signature][hline]Let the metal reign!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hadı bakalım...Ole olsun..:)[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar