Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Tek tirstigim nokta grubun degismesi olayi zaten de, Opeth yapmaz abi ya Ayrica, kola dögme yapilabilecek tek grup logosu bence[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu arada mikael akerfeldt lamentations ın documentarysinde eğer farklı bi tur muzik yapmaya karar verirsem grubu dağıtırım demişti[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bir rifften parça yaptı, dağıtması yakındır heralde?![signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ^album çıktıktan sonra değerlendirmek daha sağlıklı olur sanırım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 O da doğru aslında, gerçi beğenmediğimi söyleyemeyecem Grand Conjuration'ı ancak, yine de eski opeth den farklı bir parça olduğunu kabul etmek lazım. Gerçi şöyle bir 1. albümden itibaren bakarsak, hangi albümde tarz değişmedi ki? Sırf Damnation için demiyorum, mesela bir "Morningrise" ile "Blackwater Park" aynı mı? Eğer Mikael gerçekten aynı bu demeçi verdiyse (ki bence tarz değiştirmekten kastı jazz a falan geçmektir) başka bişey kastetmiştir.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Penthesilea, 15 Temmuz 2005 15:59 tarihinde demiş ki: Tek tirstigim nokta grubun degismesi olayi zaten de, Opeth yapmaz abi ya sen kendi değişmenden tırsmiomusun peki? 50 yaşına gelip jazz dinlediiinde neolcak? insanların müzik zevkleri de kişilikleriyle birlikte değişme gösterir,10 sene sonra sana oldukça boş gelicek bi grubun dövmesini yaptırma bnce. tabi bunun garantisini veremem ama 10 sene yada ne bilyiim hayatının sonuna kadar opeth dinlemeyi düşünüosan,yada dinlio olursan o zaman sen biraz boşsun dur diyim:=) ''opeth tanrıdır hede hödeö'' gibi lafları da oldukça komik buluyorum,tanrı dinlemek isteyenler 60lara70lere gitsinler. istediniizi yaptırın sonuçta vücut sizin ama dikkatli olun diorum. saygılar...falan filan..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dünün death cisi, oldu bugünün jazzcısı sanırım. :)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 değişim işte,neapalım:=P[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dövmesi olan abdest alamıyomuş bilonuz mu?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 alla alla musluman bmci geyiklerine girilmesin yine...[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ehem, grubu piyasa yapanlar utansin. yok yok grubu piyasa psikolojisiyle dinleyenler utansin. i ih, bu da olmadi. piyasa olup da opeth'i de yozlastiranlar utansin. opeth daima opeth'tir. [spo1=NEFRET]adamlarin albumleri tema uzerine, simdi tek bi sarkiyla tum temayi anlayip elestirmek... bazen dinlemesin insanlar, dinlemeyi bilmiyolar diyorum, bazen kiziyorum kendime bunu dedigim icin. bana ne ki, naaparsa yapsin insanlar, benim anladigim bana.. ben biliyorum ya guzel olacagini... olmayacaksa bile edebimle beklemeyi biliyorum en azindan, tum album ciksa da oyle fikir sahibi olayim diyorum. ama olmuyo iste, bi anda cinnet gecirtiyolar insana. dinleyin kardesim, istediginizi dinleyin. kim karisabilir ki size(!). konusun da, yorumlayin da. hatta begenmeyin, gidip baska grup bulun dinleyecek, utanin; adam gibi bi grup, sadece anlayanlarina kalir boylece...[/spo][signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 17 Temmuz 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Othranx, 17 Temmuz 2005 12:45 tarihinde demiş ki: dövmesi olan abdest alamıyomuş bilonuz mu? aman tanrıııııııııııım! hasktir.. sıçtık desene.. :) lol en sevmediğim geik 58376238. defa duydum 58376239. oldu..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: riglous, 17 Temmuz 2005 17:03 tarihinde demiş ki: ehem, grubu piyasa yapanlar utansin. yok yok grubu piyasa psikolojisiyle dinleyenler utansin. i ih, bu da olmadi. piyasa olup da opeth'i de yozlastiranlar utansin. opeth daima opeth'tir. [spo1=NEFRET]adamlarin albumleri tema uzerine, simdi tek bi sarkiyla tum temayi anlayip elestirmek... bazen dinlemesin insanlar, dinlemeyi bilmiyolar diyorum, bazen kiziyorum kendime bunu dedigim icin. bana ne ki, naaparsa yapsin insanlar, benim anladigim bana.. ben biliyorum ya guzel olacagini... olmayacaksa bile edebimle beklemeyi biliyorum en azindan, tum album ciksa da oyle fikir sahibi olayim diyorum. ama olmuyo iste, bi anda cinnet gecirtiyolar insana. dinleyin kardesim, istediginizi dinleyin. kim karisabilir ki size(!). konusun da, yorumlayin da. hatta begenmeyin, gidip baska grup bulun dinleyecek, utanin; adam gibi bi grup, sadece anlayanlarina kalir boylece...[/spo] saçmalamıssın şarkı hakkında yorumlarını yaptı herkes.şarkının albumdeki yeri kadar tek basına nasıl durduğuda onemlidir.ayrıca adam gibi bi grup sadece anlayanlarıan kalır boylece demişsin album çıkmadan boyle bi yorum yapıyosan koru korune bağlanmaya girer senin anlayışın[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu kadar "bu mu opeth? yok yok yalandir opeth bu diil" yorumundan sonra gittim dinledim... bildigin opeth iste, niye bu kadar sasirmis insanlar anlamadim, belki kayitin rezalet olmasi yuzundendir diyorum bu tepkilere... ayrica opeth'in ucundan kenarindan progressive'e kaymasi yeni bisi diilki, "ozellikle" son 3 albumdur basbaya ortada olan bir olay. naaptiniz morningrise'dan sonra hic mi dinlemediniz grubu?[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eh elbette progresifti ama eski opeth le karsılastırınca bu baya proggy kalıyo[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Evet, Solonor'un dediği gibi eski albümlerindeki parçalarıyla alakası pek kalmamış bu parçanın. İlk defa tek riff ile parça yaptılar sanırım?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Jester Ghost of Perdition'i da indirilebilecegi bir link verdi ahanda ayrica sarki ustun...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" [Bu mesaj HellHound tarafından 20 Temmuz 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 şimdi indiriyorum. Buda amatör kayıt değil mi?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu fazla amator değil. güzelmiş :) 07:54 de giren solo süper[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tam Deliverence ayarında olmuş şarkı yine gayet başarılı yannız ilk 2 dakikada brutal vokalleri benzetemedim ilerdekiler tamam. Alal neyse paranoya tabi fake ulan bu diye. neyse güzel şarkı taş gibi.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ilk şarkı hayata kusturmustu beni ama bu baya iyiymiş ya =).[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 harbi opeth dimi bu ? :([signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben 2. gitarı duyamıyorum.yok demeyin çift gitar armonisi ban ,kayıt dandik biraz ondan duyulmuyo dimi =/ edit:duydum sanırım biraz biraz yanılıyomuyum? [signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 20 Temmuz 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ghost of perdition a bayıldım bu haliyle bile. Albümü sabırsızlıkla bekliyorum...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 (opeth haber ajansı gibi oldum serefsizim) baying of the hounds, bbc radiosunda yayınlanmış. http://s35.yousendit.com/d.aspx?id=171X0GBIJAHY21O73P2TFHCTYB[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar