Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Alakası bile yok bence birşeylere benzetmek istersen çok şeye benzetirsin. Bence über bi kapak olmuş, Opeth e yakışır...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 damnation'ın biraz altı kalite bişey olsun ben yine alır dinlerim :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 travis smithe laf yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: jankis, 14 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki: damnation'ın biraz altı kalite bişey olsun ben yine alır dinlerim :) damnation ın kalitesi mukkemel bence.konsept bi album sadece ve opeth in kalitesine kalite kattığını dusunuyorum.ama bu album ne kadar benzer eski opeth e?ben hiç umutlu deilim bu the grand conjuration dan sora[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Opeth su anda dünyanin en kaliteli grubu. Zaten Iskandinavyadan babam ciksa yerim. Adamlar yasayan efsane. Ayrica yaz bitsin direk dövmemi yaptiricam isalah, Opeth'in O su efsane :) : Bi hanimkizimizin resmi vardi, tam belinin ortasina yaptirmis O yu, 2 tarafa dogru 3 tane uzanti cikiyor böyle cok cok güzeldi ya. Ben sirta veya kola yaptircam bakam.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue[Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Temmuz 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 süper bir kapak[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ayrica evet, kapak cok güzelmis. Bu arada ilk sarkiyi da dinledim, fake oldugunu sanmiyorum cünkü Akerfeldt'in sesini cikardim, gayet basarili ve gayet Opeth.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 nereden buldun ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Penthesilea, 15 Temmuz 2005 00:12 tarihinde demiş ki:Bi hanimkizimizin resmi vardi, tam belinin ortasina yaptirmis O yu, 2 tarafa dogru 3 tane uzanti cikiyor böyle cok cok güzeldi ya. bunu diosun dimi mukemmel buda.ben yaptırcaktım da bu ilk şarkıyı dinleyince kurt düştü albumu bekleyip yaptırıcam bok gibiolursa yaptırmıycam.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 The Grand Conjuration iğrenç gelmişti başlarda. Kaliteden dolayı sanırım. Tekrar tekrar dinledim 3 kere artık süper geliyor. Kaliteli kaydı beklemekteyim. İlk gördüğüm yerde son param dahi olsa alıcam cd yi. Penth dövmeyi nerde yaptıracaksın? Yapabilecekler mi? Yamuk falan gitmezler dimi?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Lopeth, 15 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: nereden buldun ? Sayfaları gez vermiştim ben link[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 www.sacredink-tattoo.com a bi bakın eğer dovmeyle ilgileniosanız.adamlar iyi gibiler bu işte[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Penthesilea, 15 Temmuz 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Bi hanimkizimizin resmi vardi, tam belinin ortasina yaptirmis O yu, 2 tarafa dogru 3 tane uzanti cikiyor böyle cok cok güzeldi ya. Ben sirta veya kola yaptircam bakam. [signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Dınlemedım ama opeth guzeldır ıyıdır dınleyın :)..Bakalım nasıl fake deıl dımı bu lınktekı sarkı kesın?[signature][hline]MSN:[email protected] Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Ferrero, 15 Temmuz 2005 01:06 tarihinde demiş ki: Penth dövmeyi nerde yaptıracaksın? Yapabilecekler mi? Yamuk falan gitmezler dimi? Ehohohoho. Öncelikle, dövme yamuk gidemez, dövmecide yaptırıyorsanız. Ikincisi, grup logosunu dövme olarak yaptırmak çok büyük bir aptallıktır. Tasvib etmiyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Opeth grup deil tanrıdır.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ferrari logosunu dövme yaptıran mannak bi arkadaşım vardı ehoy. bu arada Solonor'a +1 :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Sırtına Allah yazdırmış barman'in 53 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü de hatırlatayim bununla birlikte.Madem tanrı örneği verildi. Hayatın boyunca yaşayacaksın o dövmeyle çocuk, Metallica dövmesi yaptıranların hepsi ağlıyordur şimdi St.Anger'dan sonra. Opeth çok sevdiğim gruplardan biridir, ama hiçbir grubun dövmesi yapılmaz, yanlış yani. Soyadını dövme olarak yaptırmış, doğum tarihini dövme olarak yaptırmış hatta lisede beraber geyiğini çevirdiğimiz bir olayın dövmesini yaptıran arkadaşlarım bile var, ama hiçbiri popülerlik yada zevk taşımıyor, anlam taşıyor. Opeth'in O'sunun bir anlamı yok, müzik zevkiyle ve popülerlikle alakalı tamamen, sadece O'yu beğendiğin için yaptırırsan pekala diyecem ama.Yaptırdığınız dövme size özel olmalı, başka kimse de olmamalı.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Gandhi dövme yaptıran insanların en büyük aptallıklarını şöyle sıralamış : - Dövme yaptırırken birisinin ismini cismini yazdırmak veyahut birisini andıran şekil koymak - Çok bilindik belli bir kişiye zümreye ait logo şekil çizdirmek - Erkeklerde kolda kuru kafa ve bayanlarda sırtta melek dövmesi (bu büyük aptallık sınıfına girmese de Dünya nüfusunun önemli bir oranında bu şekiller olması dolayısıyla boş iştir, yaptırmayın) Ana 3 başlık içinde incelersek- ki muhakeme yeteneğinize güveniyorum ama yine de açıklayacağım.. 1. sebep şundandır. Dünya'da en sevdiğiniz kişinin ismini yazdırmak - ki bu anneniz bile olabilir- kesinlikle bu camiada kabul edilebilir değil aynı zamanda sahalarımızda da görmek istemediğimiz hareketlerdendir. Şu nedenle ki; O insana bir gün nefret besleyebilirsin - geçici ya da sürekli bir nefret olabilir, farketmez- Ve bu nefret sonucunda her gün o dövmeden daha çok nefret edebilirsin. Dünya'nın en büyük aşkını dahi yaşasanız nice aptal insan çoğu büyük aşkın sonu olduğunu göremedi. Aşkın gözü kördür derler ya aynı o hesap. Nice yiğit gibi pehlivan gibi adam da bu yolda helak oldu dövmesinin üzüntüsünden. Yaptırmayın arkadaşlar. Yanlış.. 2. nedene gelirsek, yukardaki dediklerim bunlar içinde geçerli. Bir futbol takımının dövmesi oldukça kro durmasının yanında aynı zamanda ileride o takıma karşı beslediğiniz düşüncelerin değişebilme olaslığınıda düşünün. Veyahut aynı şekil de bir müzik grubunun amblemi ismi de bu gruba dahildir.. 3. nedende ise çok bilindik şekiller yapılmayın denmek istenmiştir. Unutmayın hayatnız boyunca o dövmeyi taşıyacaksınız. İnce eleyin sık dokuyun ki çamaşırlarınız sağlam olsun. Konu ya dönersek şekil üzerinde çok düşünün. Ve şeklinizin olduğunca unique-rare olmasına özen gösterin. Üstüne bi de magical çaktınız mı! Deymeyin keyfinize. Yine cıvıklaştım durun kaçmayın bekleyin.. Yani diyorum ki; bir dövmecinin 3 şırıngası varsa hepsini kötüne soksun, başında kıçında bi damla ağrı sızı kalmasın.. Ben sizin adam gibi dövme yaptırabilme ihtimalinizi sevdim a dostlar..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 2 bira'da çaktınmıydıng diye dövme yaptırmaya gitmeyin bi de. Kusar yoksa deri hep.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Evet kesinlikle acıyı azaltıcak bişi almayın. Hele ki uyuşma niyetine alkol!!! kesinlikle almayın. kanar paso.. Ayrıyetten daha ucuz olsun diye isteklerinizden kısmayın. hele hele aman pahalıymış dur o zaman şu küçük şekli yapıyım falan kesinlikle demeyin. dediğim gibi şekli çok uzun düşünün ve gerekirse 3-5 ay daha para biriktirin, Çünkü her indirim size gölgelemelerdeki triballerdeki renklendirmelerdeki eksiklikler olarak geri dönecektir.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Iskandinavyadan babam ciksa yerim. iskandinav gruplarıyla ilgili bi deyim yaratmaya çalışmıştım geçen bulamamıştım.Tuttum bunu :) Ayrıca death dövmesi yaptırıcam.st. anger çıkaramaz onlar nede olsa chuck öldü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yiyin Mayhem'i göreyim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bi adet jesterım var kolumda, mutluyum.[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Ferrero, 15 Temmuz 2005 02:14 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 15 Temmuz 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Bi hanimkizimizin resmi vardi, tam belinin ortasina yaptirmis O yu, 2 tarafa dogru 3 tane uzanti cikiyor böyle cok cok güzeldi ya. Ben sirta veya kola yaptircam bakam. Hah bunu diyorum iste : ) Kaya olm senin koydugun benim yaptirmak istedigim iste[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar