Linu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Deniz Tanrısı Nehrin çağlayışında duyuyorum şarkını Girdapta dönen karmaşada biliyorum hislerini Okyanusun rüzgarında hissediyorum nefesini Duyuyorum,ardından gelecek fırtınaları Bizi zafere götürecek isminin çağrısını. Nehir akıyor köpürerek durmadan Derinlerde görüyorum sonsuzluğunu boğulmadan Islak nefeslerimde boğuluyor sesim varolmadan Kendimi kaybedecek gibi oluyorum bilmeden Sonra dokunuşunla yeni bir dünya görüyorum birden. Yüzeyde parıltılarınla diplere dalardık Senin yüzünde ilerler uçardık İçimde olduğunda hayat bulurdum ve sessizlik Derinliklerinin harikaları yatar bilirdik. Son yeşillikte bilirim yosunun tazeliğini Balığın pullarında gördüm gerçek renklerini Ağlayışını işittim akıp giderken bazen senin Ben bir damlayım haykırışlarınla yükselen dalganın tam ucundaki Sular yükselir her damlasıyla adının Damlalar yüksektir birleşince adınla senin Hep senin izin hayatımın damlaları gerçekliğinin Varoluşun cevabını bulurum uzun saçlarının yeşilliğinde senin. .Deniz tanrısına,nehrin ışıltısına,suların derinliğine Hepsinin ilahına. .... LİCH ELF Gözlerimizin göremediği kadar uzakta Ak köpüklerin çınladığı bir kıyıda Bilinemeyecek denli eski hatıraların adası Kahramanlıkların gizeminin sonsuzluğuyla Ebedi bir huzurun başlangıcıyla sona erer Yıldızlar kadar uzak ve yakın derler Korku uyandıracak kadar harika Ak köpüklerinin cüppesini kuşanmış ruha Dinleyin şimdi liri elinde bir ozanı Yıldızlarla ruhunu yaşamda birleştiren Ak köpüklerin gölgesi denen elf kahramanını Halkının büyüsü için kendini feda eden Bir fısıltıyla bahşedilmiş ona Elflerin en kutlu akşamında Yıldızların altında doğumumuzun şavkını Bir ak cüppeli sezmiş ruhundaki anlamını Dökülmüş ağzından inançlı yeminler Ruhunu kuşanan yaratıcının seçmiş olduğu yolda Yıldızlardan dokunmayı büyüsüyle halkına İçindeki ruha uzanmış ve yaşamayı arzulamış doğumla ölüm arasında Kalbindeki ışığı sun bize Göremeyeceğimiz denli uzaklara bak Ruhunu bize bahşet Ve kendini yıldızlarda farzet Bir gümüş parça kuşan Ve bize ölümün ardında uzan Mutlulukla gülümse bize yıldızlardan Ve uzat ellerini bize uzaklardan .... Vampir Korku yükseliyor ay ışığı parlıyor derede Kaybolmuş bir ruhum ben bu serin gecede Kalbindeki ve kanındaki sıcaklık ve nefesin Baştan çıkarıcı kokun ve tenin Bir iblis uyanır içimde Ve kendimi kaybedersem acım,ölümün bile ötesinde! Biraz daha yaklaş güzelim,bana Aldırma soğuğa ve bırak kendini kollarıma Sonsuz bir his ve kendinden geciş benliğine Bir kayboluş karanlığın derinliklerine Gözlerini aç bana gel güzel,söylenecek ne çok söz var daha Ve sonsuzlukta yaşayan şeyler bizim,içimizde hala not:fantastik içerikli bi şiirlerdir gerçekle alakaları yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Gerçekten çok güzel olmuşlar. Hele son ikisi. Özelliklede 2.si çok güzel olmuş. Tebrik ediyorum.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben de ilkini cok sevdim. tebrikler.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 2. süper ki ben şiirden nefret ederim. demekki elf aşkım daha üstün :D[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar