wEll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 belki gercekten boyle olacagını biliyordum..hep kendimi 2. plandaki adama benzetirim filmler deki.ateş düştüğü yakar.hayır bu yanmak değil...bu başka birşey.bu ızdırabın betimlemesi ya pılamaz.bu acıya isim konulamaz.seni seviyorum demek seni seven varsa utanılmazdır ama karsı taraf baskasına aitse artık ve sen arkasından hala seni seviyorum diyorsan işte ozaman utanırsın. hatta kendine bile itiraf edemezsin çoğu zaman.ama bilirsin.ta surada bir yerde o kor hala yakarya seni. hala uyutmazya seni alçak.gece ve sonbaharsa hele...şarkılar bitirir seni.elinde olsa kalbini söküp atarsın.hala aynanın karsısında seni seviyorum diyecek kadar cesaretin varsa kutlarım.peki o cesaret bir işe yarayacak mı?ruhum daralıyor artık.bağırmak istiyorum herkesin ortasında.bu aşk ya yeter. artık ağlamak istemiyorum.tövbe mi etmeliyim artık..yine 3-4 yıl unutamayacak mıyım ben şimdi onu. bıkmak en dogal hakkım olmus.ben bittim artık.kalmadım...o baska asklarda artık ben tükenmekte.sensizlik mi koyuyor suan sessizlikmi anlayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 c/p hatası var sanırım duzelir yakında.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gercekten belli cok kotu oldugun ama suan bu acıyı cekmekte yalnız değilsin inan bana[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar