NoS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi bu iş 4.periyotta zaten bitcekdi ama hakemler galiba maçı sevmiş kaliteli maç falan die devam ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hidayet o üçlüğü kaldırırken dedim "Hidayet ne yapıyorsun sen ?!?!". Sonra o "çuf" sesi ile naralar atmaya başladım =)[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yaaa son faul mirsada yapılmadı mı kerem nasıl kullandı? başımız belaya girmesin?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 evet ama geçmiş olsun :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 geçmiş olsun olmasına da...bi yaptırım uygulayamazlar di mi[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi bi kez de biz i..lik yapalım ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 orda nası bi katekulli yaptık anlamadım valla neyse yendik bitti şu son periyoddan önce iyi başlasak yarınki maça bare[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Artık turu geçmeyi garantiledik arkadaşlar.hırvatistanı da geçersek 2. olucaz[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Mantar, 18 Eylül 2005 00:36 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun olmasına da...bi yaptırım uygulayamazlar di mi İtiraz etselerdi masaya olurdu ama orda o anda ya da maç bitiminde, belkide etmişlerdir bilmiyorum lakin haberi gelirdi zannetmiyorum.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 etmişler sabah gazetesinin haberine göre[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bugunku mac cok onemli bence alırız[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya bulgaristan maçında durum 89-89 ken, hidayetin üçlük için attığı top havadayken resmen kıvrandım.. 10 yıl yaşlandım be abi.. sonunda zıpladım falan eğlendim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben bugün bizimkilerin coşacağına inanıyorum[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ibo parmagı kırmış yazık olmuş bizimkilere buyuk bi ihtimalle turnuvayı bitirmiş[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 41-30 öndeyken 67-46 geri düştük...[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bu basketçiler ÇOK BÜYÜK BİR YALAN bunlardan bi halt olmaz.böyle amatör bir oyunla çıksalar ne olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 12 "kıçı kalkık" adam... yuh be[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 türkiye yenildi hırvatistan maçında :( bazen çok iyi oynuyorlar, bazen çok kötü oynuyorlar. anlayamıyorum. takım çok iyi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Takım içinde kavga var.. Mehmet ve grubu, Hidayet ve grubu arasında, gerizekalı millilerimiz kendi kişisel hırsaları yüzünden Ülkemizi ele güne rezil ediyorlar. Yoksa bu Avrupa Şampiyonasının en iyi kadrosuna sahibiz.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bütün takım kavga olaylarını yalanlıyor.ben pek inanmasamda. italyaya 25 sayı fark atan takımla hiç alakaları yok!! zaten almanya'ya yenilecekler büyük ihtimalle. maç yarındı di mi???[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 valla ben onu ibo nun grubuyla, hido nun grubu die biliodm öle diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu akşam saat 19.00 NTV de maç kaçırmayın[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nowitski cooook onemli onu adam gibi savunursak (hido cok iş düşer) macı alırız bide ribaund larda ezilmemeiz lazım efenberg var ama fazla etkılı bi adam deil huseyin beşok'u cok aradık bu turnuvada[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hay başliim gruplaşmalarına ya bu akşam kazansınlar artık en azından beklediğimiz gibi oynasınlar[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 efenberg yazmışım ya herkesten sorry femerling yazıcaktım aklım gitti :) biraz sonra başlıyck mac işallah kazanıcz[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar