Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EuroBasket 2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hidayet o üçlüğü kaldırırken dedim "Hidayet ne yapıyorsun sen ?!?!". Sonra o "çuf" sesi ile naralar atmaya başladım =)[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
orda nası bi katekulli yaptık anlamadım valla neyse yendik bitti şu son periyoddan önce iyi başlasak yarınki maça bare[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
Artık turu geçmeyi garantiledik arkadaşlar.hırvatistanı da geçersek 2. olucaz[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 18 Eylül 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun olmasına da...bi yaptırım uygulayamazlar di mi

İtiraz etselerdi masaya olurdu ama orda o anda ya da maç bitiminde, belkide etmişlerdir bilmiyorum lakin haberi gelirdi zannetmiyorum.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Mesaj tarihi:
etmişler sabah gazetesinin haberine göre[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
ya bulgaristan maçında durum 89-89 ken, hidayetin üçlük için attığı top havadayken resmen kıvrandım.. 10 yıl yaşlandım be abi.. sonunda zıpladım falan eğlendim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
ben bugün bizimkilerin coşacağına inanıyorum[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Mesaj tarihi:
Takım içinde kavga var..
Mehmet ve grubu, Hidayet ve grubu arasında, gerizekalı millilerimiz kendi kişisel hırsaları yüzünden Ülkemizi ele güne rezil ediyorlar. Yoksa bu Avrupa Şampiyonasının en iyi kadrosuna sahibiz.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
bütün takım kavga olaylarını yalanlıyor.ben pek inanmasamda. italyaya 25 sayı fark atan takımla hiç alakaları yok!! zaten almanya'ya yenilecekler büyük ihtimalle. maç yarındı di mi???[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Mesaj tarihi:
nowitski cooook onemli onu adam gibi savunursak (hido cok iş düşer) macı alırız bide ribaund larda ezilmemeiz lazım efenberg var ama fazla etkılı bi adam deil huseyin beşok'u cok aradık bu turnuvada[signature][hline]DN 41
  • Yeni Oluştur...