Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferentus Pati Team!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adama bak ben cape buldum diye sevinirken screen almış. Rezil olacaz patiye. Allah'a şükür lvl atlayınca sevinç çığlıkları atarken yada ll atlamadan önce küfür ederken çekmemiş :P (Bu arada ben upskirt geyiğini yazarım diye tehdit ediyordum adam kendi koymuş resimleri :P)[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Mesaj tarihi:
eheh o efsuncu ben oluyorum ...
char sankı dogal charm la dogmus masallah ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
efsuncunun namusunun 2 paralık olması uzerıne warrıor char actık ...
Delucian lvl 15 ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
said:
RaVena, 25 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
Ardeth level 25-35 olsa çok zevkli olucak ama .. lvl 15 20 falanken pek fazla zevk alamiosun :( ..

Ya level 10da kaldım bu ne işkence yeter dedim hehe hiç birşey yapamıyorsun zaten 10da dediğin gibi adam gibi her eşya, yaratık o seviyeler için.
Mesaj tarihi:
okçuda büyücüde anormal güçlü geldi. en azından summoner çok zayıf :|[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Mesaj tarihi:
çoook dandik bişeye benziyo...indirmeye bile gerek duymadım[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Mesaj tarihi:
ben lvl 7 oldum biraz sıkıcı geçiyo ama 30 35 oldugunda sanırım zevkli olucak kasıyoz bakalım nereye kadar :)[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares
ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe :
Nation: Karus-----Nation: Karus
Lvl: 6x-----Lvl: 5x
np:6xxx-----Np 15xx
Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
Mesaj tarihi:
4 gun oyuna herturlu sansı verdıkten sonra az once unınstall eden bırı olarak :

* avantajları *

-merchanery sıstemı , kıralayabıldıgınız healer,archer,knıght tarzı adamlar var guzel oluyo yardımcılar
-combo sıstemı , x buyunuz var y buyunuz var ve bu 2 sının bır combosu var ,x buyusunu atarken sol shıft e basılı tutuyorsunuz 2. buyuyu daha hızlı atıyor + bellı bır mıktarda bonus verıyor
-lag lug sistem problemlerı yok karakter modellemelerı basarılı
-kısmen farklı bır craftıng sıstemı ,pvp sadece pvp arenalarda yapılıyor harıcınde yok ...

*dezavantajları *

-class lar tamamen dengesız mage ve archer cok guclu digerleri asırı zayıf
-ranged olan hersey guclu dusmanlar dahıl melee olanları hersekılde halledıyosunuz
-oyun tamamlanmaktan cok uzak , questler yok sınıfların ve ırkların yarısı acılmamıs pek çok skill çalışmıyor mob sayısı az...

devamını yazacaktım ama vazgectım ...
su haliyle kısaca 20/100 lük bir oyun dl ye değmez ...
sıft birsürü pati var diye indirdim oynadım ama yok dostum yok hele hele wow la falan kıyaslayınca "w" nın 1/3 u bıle olamaz ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

• Yeni Oluştur...