ReTro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 charım cuma günü banlandı. pazar günü pk yaparken görülmüş. bugünde moradonda görülmüş. bunun açıklaması nedir??[signature][hline]KE geldi ve bende oynama istediği kalmadı.. cypherdaki lvl 60 wariorumu satıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yalan söylemişler sana. Böyle bir sey olmaz. Sen girerken banned yazacak o girerken rahatca oynayacak. Mümkün değil.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 peki bir kişi yalan söyledi,her kezmi yalan söyliyecek,orc olan arklara sordum evet sensin die karışmıyoruz istersen CZ yaşatmayalım diorlar.[signature][hline]KE geldi ve bende oynama istediği kalmadı.. cypherdaki lvl 60 wariorumu satıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar