Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 The G35 has a tuned 275-hp 3.5-liter, V-6 engine that produces more than 260 pounds-feet of torque. A six-speed manual transmission will be standard. A five-speed automatic with shift mode will be optional. Also optional will be a navigation system with a 6.5-inch retractable monitor. The four-passenger G35 will come standard with 18-inch wheels. Bu arabayı istanbulda gören varmı hiç ? [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 05 Eylül 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gorebilecegini sanmiyorum. Nedenide bu araba amerikada 3 serisinin rakibi. Yetklili distrubutor olmadimi amerikadan araba getirmek cok pahali. Kimse 3 seviyesi klasinda arabaya o kadar para vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu araba 3500 motor ve 298bg. türkiyede sadece 1 tane var onun da fiyatı 95K$. sadece ilandaki resmini gördüm. bence mükemmel bir araba bırakın 3 serisini 6 serisi anca rakip olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ztn bu arabanın dier adı nissan skyline[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
netmar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben bu arabayı tam olarak seyde gördüm ııııı neydi adı hıh underground 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu aleti getirtmeye calisan galeriler var ve ellerinde kalmayacagi kesin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bu arabanın türkiye ye girmesi yasak diye biliyorum ben. 1 tane var sadece;hatta gördüm onu da ehe.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o yasağı takan hiç yok tr'de. 200 tane infiniti fx belki daha da fazla i30 ve qx4 var türkiyede. Yasal olarak getirilmiyorlar o ayrı konu fakat buradaki tüm bayiler servis sağlıyor bu arabalara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla bu araba levete girerkenki inter oto galeride var hemde 3-4 tane falan.. kırmızı beyaz siyah yesil renkleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: ReDDoG, 06 Eylül 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ztn bu arabanın dier adı nissan skyline VUF! BUM! ÇAT! ÇOTANAK! BADABUM! PÖRT! *kriz geçirir* (gülme değil) Edit: Ama öyleyse küfretme lüksüne sahipsiniz :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya cok pahali degil aslinda. Dedigim gibi bmw 3 serisinin klasinda. 3.30 larda 100 bin dolar civarina geliyor.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 G35 in diğer adı skyline deil. Siyah g35 coupe'nin arkasına Skyline yazınca Skyline olunmuo. Skyline'a küfretmek gibi bişi bu.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Benim arkada$im alacakti bu arabadan Kanada'da. Vazgecti 323ci aliyor. Turkiye'de 1 tane gordum ben. Bagdat Caddesi, Istanbul'da oda. Nissan 350Z nin aynisi sayilir araba. Zaten Infinity, Nissan'in bilmemnerdeki ismi gibi bi$eyler yada alt markasi vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Catscratch, 14 Eylül 2005 19:23 tarihinde demiş ki: G35 in diğer adı skyline deil. Siyah g35 coupe'nin arkasına Skyline yazınca Skyline olunmuo. Skyline'a küfretmek gibi bişi bu. arkadaşım japonyada bu araba skyline die geçio.git herangi japon firmanın çıkarttığı yarış oyununa bak(örn:gran tourismo 4)yada gugıl amcaya 2005 skyline die sor.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Infiniti Skyline diye bi model mi çıkarmış ? G35 in coupe versiyonu Nissan Skyline'ın R35 konseptine benziyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 infiniti=nissanın avrupada satılan lüks modelleri. infiniti G35=nissan skyline[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 1999 Nissan Skyline R34 GT-R Skyline R35 Concept Infiniti G35 Coupe Infiniti = Skyline deil. r35 concept g35 coupe'ye benzio sadece. Ha dersenki nissan o concept'i infiniti diye çıkarcak o zaman iyi eder skyline'ın adını zedelemez. Not: Bu arada kime nissan skyline desen yukardaki mavi renkli GT-R'ı anlar. Yada önceki 33 32 kasalarını. [signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 20 Eylül 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 http://www.batfa.com/new_car_nissan_skyline.htm gir şu linke bak bakalım nrde satılıo araba ve marka model ne. yada google da skyline 2005 die arat. ha bide infiniti ye skyline demiorum ben infiniti g35 in karşılığı nissan skyline[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ [Bu mesaj ReDDoG tarafından 20 Eylül 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Tamamda nissan skyline eksik kalıo. R35 diceksin. Yada söylediğin gibi skyline 2005 diyebilirsin. Yani yanına bişiler ekle yoksa her zaman r32/33/34 GT-R anlaşılır. O site g35 coupe a direk skyline demiş, yok öle bişi. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 20 Eylül 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Evet nissan'ın japon sitesinde Nissan Skyline gösterio. Ama kasa g35. Hakkaten skyline'ı öldürmüşler.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yakında antalyaya gelır :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Nissan 350z den vazgeçip bu g35 kasası ile yarışsın jgtc de bari. Madem skyline adını tekrar diriltmeye çalışıolar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 g35 i bugün yeni levent te gördüm yok böyle bir cihaz çok tatlıydı veresim geldi[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 g35 benim bildiğim kadarıyla sadece su an manavgatta cok zengin bir otel sahibinin altında idi.sahsen gordum super bi arabaydı.onun dısında isttekileri hiç duymadım[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 350Z nin kardeşi.. ;)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar