holigun_tr Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bugün tarafımdan ağır eleştiriler maruz kalan yetkililer öncelikle sölemek isteiğm bişey var oturdum düşündüm,sürekli bilgisayar başında olmanız mümkün değil bu konuda sizden özür dilerim ikinci olarakta,dupe yapıp banlan arkadaşlara,o konuda haksız olduğuma inanmıyorum dupe suçtur ve cezanızı çektiniz AMA bizler hiç bi zaman size bunu yağtığınız için forumda söz söylemeliydik çünkü burası FORUM orası oyun bu konuda bu şahıslardanda özür dilerim saygılarımla ilker firat sözüdiri holigun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bravo :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 herşeyden önemlisi oturup düşünmekmiş ani karalar vermemk gerekiyo az önce samma da yattım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Teşekkürler :)[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 np sw pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bu Forumda okuduğum en onurlu postlardan biri. Tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya yanlış yazdım o söylemelidik söylememeliydik olcak baya sora farkettim editleyemiyorum kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaxac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 up up up böyle güzel bir başlık uplanmalı. [Bu mesaj zaxac tarafından 26 Eylül 2005 09:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hehe güzel olmuş helal sonuçta hak eden insanlara söylemişsin sözünü[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 nie söylememeliydik? serverın şuanki haline gelmesindeki en büyük pay ilk oyuncularındır. biz zamanında aa o neymiş bende yapim , oh oh kolay para , kohack ,dupe ,zart zurt, hoppala boppala kumara demeseydik şimdi bu halde olmazdı en azından. hile yapanları topluluktan ne kadar dışlarsanız yaptıkları işten bir o kadar sogurlar bana göre. çünkü bu oyunlar bir toplulukla oynanıyor ve o topluluga ait olmayan bir kişi o oyundanda zevk alamaz. neyse ko bitti artık bu saatten sonra tartışmaz düzeltmez hiçbir şeyi ama ben kendimide bu konularda suçlu görüyorum açıkçası.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sevgili arkadaşım hasmez olaya bide şu açıdan bak lvl 60+sın czde dolaşıyosun itemlerin eksik ve öle ko0lay kolay bulunabilecek şeyler değil,ama bakıyosun Nychris die adam çıkıyo karşına tüm unique leri +4 sence o bunları nasıl yaptı sorarım sana,büyük bi ihtimal dolar üzerinden satın aldı o itemleri,şimdi gelelim bana arkadaşlara forum üzerinden haksızlık ettim bunu kabul ediyorum,oyunda gelipte bana bişey sölerlerse açarız ağzımı yumarum gözümü hatalrı oyunda ve cezalarını çektiler,gerisi bizi bağlamaz... Şimdi gelelim bana ben çok karakter kastım rollback yedim iki dual +8 mirage ım gitti şimdi ben nereden para kasacam tabiki dupe yapacam ve yakalanırsam sorumluluğu bana ait kimseyi ilgilendirmez evet oyunun boku çıktı yani usko öldü dün kafam 3 nova yedim mesela devil priest önce de buff attı bana sora party heal bastı bana ss aldım official sitede yolladım sonuç:sıfıra sıfır elde var sıfır oyun tek bi clan tarafından yönetiliyo ve bu söledikleirmizi onlarda yapıyo burial ares majere yapmış ne olcak NOT:Dupe yi kesinlikle savunmuyorum sorumluluk tamaen yapana aiittir yapana bu forumda kimsenin söz söyleme hakkı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar