Kalitzburg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Girmeye calısıorum "You Could Not Log In To World Of Warcraft At This Time Please Try Again Later" dio sadece bendemi var yoksa ayrı sorunu yasayanlar varmı ?? Bayadır oynamıorum bakımlar pazartesiyemi alındı ?[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bi sorun olduğu kesin. oyunu bilmiyorum da bende forum sayfalarına girmeye çalışıyorum "invalid acc." acc. management sayfasında da diyorki "Our account management pages are currently unavailable. Please check back later." bekleyelim bakalım biraz <.<[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bakımlar carsamba gununde,uzun suredır oynamıyorum demişsin acaba patchi cektınmı?[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Oyunu bilmiyorum ama ... said: SERVERALERT:The account creation & management pages are temporarily shut down and will be reopened later today. We will let you know when the pages will be available again. Blizzard Europe[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar