Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAlakTakıntım :(

LoskobordoS

Öne çıkan mesajlar

Benim Bir Takıntım War Konu Baslıgındada Anlısalacagı Gibi Birden Gozum Bir Yerlere Dalıyor Salak Manyak Okuz Dallama Sozlerini Durmadan Sırasını Hic Sasırmadan Tekrarlıyorum Bu Kendıme Geliceye Kadar Suruyor Ara Sıram owwww owwwww Dİe Salak Salak Sesler Cıkarıyorum Durduk Yerde Cocuklar Hep Soruyo Noluyo Olm Sana Die Ben Bu Sorulardan Bıktım Nası Kurtulcam Bunlardan Ara Sıra Pc Basında Donuyorum Hayallere Dalıyom Coq Salak Bi Kişiligim Oldu Bi Senede Herkesi Guldururdum Esprilerimşle Şimdi Durduk Yere Gulduruyorum Takıntılarımla Nası Kurtulcam Bunlardan oFFFF Poffff
Mesajlarınızı Ve Goruslerinizi Bekliyorum Biraz Uykulu OlduguMdan Size Zor Yetisecem Lutfen Yardım Edin
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdığın yazıların çok zor okunuyor.
Önce işe bu yazı tarzını değiştirmekle başlayabilrsin.

Yaptığın hareketlerine dikkat et eğer stressliyken bunları yapıyorsan stressten uzak durmaya çalış ama herzaman bunları yapıyorsan bir psikoloğa görün derim.[signature][hline]
Aşk Oyunu

Sosyal ağlarda paylaş

seni ii anlıorum arkadaş bnde de var böle bi takıntı olayı ama snn gibi diil tabi bnmki kızdığımda ortaya çıkıo ya da sevmediğim birine saymaya başlıorum ve bi kıza biras acaip kaçıo bn başlayınca arkadaşlarımın ağzı azık kalıo bak sana tavsiyem biras daha kontrollü olmaya çalış ne düşündüğünü ne hissettiğini kontrol edersen belirli zaman dilimlerinde (sana kalmış ) ilk başta biras azaltmayı başarabilirsin bence ben de öle oldu ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım, bu konu biraz tik birazda psikolojik.

Eğer düzeltmek istiyorsan bir psikoloğa gitmelisin.Psikologlar bunun gibi şeyler için eğitim görüyorlar.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 26 Eylül 2005 10:29 tarihinde demiş ki:
Dediğim gibi o zaman bir doktora danış.
Benimde takıntım (tik) var ama stress'liyken yapıyorum başka zamanlarda yapmıyorum.
bi yere kadar normal stresliyken çou insanda olur ama durduk yere oluyosa psikoloğa görün derim ben de[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...