Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayrıldığım kız arkadaşım bu gece son noktayı koydu!

VipeR

Öne çıkan mesajlar

Sana şöle diim, ben de kız arkımdan ayrıldım 2-3 hafta önce.. gayet güzel gidiyordu bi kaç gerginlik oldu, ve kız ara vermek ayrılmak istedi, ama çok büyük bişey diildi, ben anlam veremiodum.. Bu olamaz diodum bu kadar basit diil diodum. arklarım dio di ki başka bi çocuk vardır.. ben kabul etmiodum olamaz, eğer doğru taniosam öle bişey yapmaz diodum.. neyse ayrıldık 2 gün sonra taksimde akdenize bi girdim kız başka bi çocuğun göğsüne kafasını koymuş oturuodu masada. hayatımın en büyük acısını çektim 3 hafta geçti, atlattım sayılır. devam etmek lazım, sorgulayamiosan. kalp bu mantık yok işte..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

"son noktayı koydu" ne demek ya?
"son nokta" nedir bikere?

son nokta sadece ölümdür. ölümden başka son nokta diye bişey yoktur.
Geri döndürülemeyecek hiç birşey yoktur.
Umutsuz olmayın sevgili patilerim.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum.
arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 26 Eylül 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
Sana şöle diim, ben de kız arkımdan ayrıldım 2-3 hafta önce.. gayet güzel gidiyordu bi kaç gerginlik oldu, ve kız ara vermek ayrılmak istedi, ama çok büyük bişey diildi, ben anlam veremiodum.. Bu olamaz diodum bu kadar basit diil diodum. arklarım dio di ki başka bi çocuk vardır.. ben kabul etmiodum olamaz, eğer doğru taniosam öle bişey yapmaz diodum.. neyse ayrıldık 2 gün sonra taksimde akdenize bi girdim kız başka bi çocuğun göğsüne kafasını koymuş oturuodu masada. hayatımın en büyük acısını çektim 3 hafta geçti, atlattım sayılır. devam etmek lazım, sorgulayamiosan. kalp bu mantık yok işte..

ben inanmıyorum öyle bişi yapıcağına o bana dedi ki ne sen ne de başkası artık yalan demeyim başkası dese tamam ama bunu o söyledi işte napiim[signature][hline]Herseye ragmen! =))
Sosyal ağlarda paylaş

viper, hocam şurda bu konuya yorumlar yapman ve bizim yorumlar yapmamız çok gereksiz.

bırak gitmiş, bitmiş mesele bir kere.
sen burda yorum yaparak hala bişeylerin peşinden koşmak istiyorsun.

ofg buna benzer şeyler çıkart işte kafam durdu yatıcam yarın işe gidicem sabahın köründe hadi iyi uykular.[signature][hline]
Aşk Oyunu

Sosyal ağlarda paylaş

işte güvenemiosun ki, yani böle karamsar bak da demiyorum.. ama o laflar gerçekten yalan olma ihtimali var.. Kız arkım bana ne sözler verdi neler dedi, ben her sabah o lafları hatırlayıp uyanıp kafayı yiorum... Diorum ya asla yapmaz die ben de o kadar emindim ki kendimden hayatımın "döt" oluşunu yaşadım :) böle oturdu içime.. Kimseye güvenmiceksin ya.. bi hafta önce işte, artık senden başka biriyle yapamam, sensiz yaşayamam dien insan bi hafta sonra ayrılmak istio, ağır ilişki kaldıramam dio bu aralar. kafam rahat olsun istiorum dio, sonra da başka bi insanla çıkıo yani.. Ne biliim herkes tabi ki o kız kadar karaktersiz olacak die bieşy yok.. ama gerçekten bilemiosun ben 8-9 ayımı onla geçirdim ve şimdi öğrendim gerçek yüzünü.. Nerden bilebilirsin ki , o yüzden "aşk, sevgi" bu konularda edilen hiçbir söze güvenmemen lazım.. sonra tam tersi olunca kafayı yersin benim gibi, ya ama böle demiştin hani böleydi hani böle olacaktı hani hani die ağlarsın bütün gün, o da geçti güzelim der gider...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

@viper.
yatmadan önce sana da işi özetliyim.
bi kadın seni bu hale sokabilir.

[spo1=aha bu hale][/spo]

öyle olurki.böyle olmamalıydı.neden ki?diye beynini yersin.geceleri uyuyamassın.sabaha kadar tavana bakar ağlıcak gibi olursun ağlayamassın gırtlağına bir yumruk düğümlenir.öyle illet bişedir.
ama sonunda hayatının devam ettiğini kabul etmelisin.bütün bunlar gelip geçici şeyler.sonunda bunu yapabilmelisin.

[spo2=bunu..respawning][/spo]

sonra zaten herşey normala döner.ulan gecenin bu saatinde acılarımı depreştirdin bak şimdi ben nasıl uyucam:([signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.

Sosyal ağlarda paylaş

bende de aynı şey oldu durup dururken terketti 2 ay kadar önce yani ben de çok üzüldüm ağladım ama zamanal azalıyor acı ya boşver gitsin... şöyle düşün o seni düşünüyor mu böyle? hayır o zaman sen neden onu düşünüp duracaksın? sonuçta kolay değil tabi ara sıra bana da geliyor gene koyuyor zaman zaman aklıma giriyor ama napacaksın ki?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shagrath, 26 Eylül 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
@fortinbras:sana katılıyorum viper benım siteden arkadasım bazı patiler bilir.Biz bu konuları cok konustuk ama olmuyunca olmuyo ınsan unutmak ıstıo ama unutamıyo ıste..Neyse viper aksam parti yaparıs unutursun (=

yapalım walla iyi olur guvenç de geldi onur da ooh! bi furkan eksik![signature][hline]Herseye ragmen! =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 26 Eylül 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
lonely, nickinin altındaki amblem de pek hoş duruyomuş hani..boş işler filan ama?
benim de dikkatimi çekti bu.. madem boş işler sen neden uğraşıyosun? boş işlerin adamımısın yoksa :D

"Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun... Unutursun..."

demiş Sertap ablamız :) çok da doğru demiş...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...