Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç Sabrın Kalmasa Bile...

crysania

Öne çıkan mesajlar

*!Hiç Sabrın Kalmasa Bile VAZGECERSEN Kaybedersin!!!*
Oy oy ne kadar doğru bi söz ya dün gece bi parçanın içinde duydum hoşuma gitti telime kaydettim nerden bilebilirdim ki bugün bana yol göstereceğini Vazgeçmemi engelleyeceğini !!Yaw insanın duyduğu ve hani sevdiği söz hemen ertesi gün hayatını etkiler mi?? Şaştım kaldım ya....[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ewet hem de nası ya bak bn öle dayanıklı biri diilimdir hemen sinirlerim bozulur pes ederim beni toplayan biri olmadığı sürece arkama bile bakmam o konuda sayfayı tamamen kaparım.bgn de yine kapanması gerekn bi konu geldi karşıma hatta sadece bgn diil bikaç gündür gelio bu karşıma hernese olay şu stajda nedendir bilmem şef bana taktı ayrıca anlaşmalı şirkette taktı bi kere telefona bakıp ismimi sölesem herşeyi bn yapmış oluorum ha bi de yanı sıra yanlış yapmış oluorum...halbuki konular hakkında 0 bilgiye sahibim....nese işte bgn sabah son damla oldu normalde olsa kalkar giderdim bırakırdım staj fln hiç kasama der bırakırdım ama bgn tam bu konuda ağzımı açtım şefe cvp verip bıraktığımı söylicem söz bian aklımda belirdi tam karşıma geçip çakmak çakmak bakmaya başladı tabi bn direk şefe diceklerimi yuttum(bnde şaşırdım nası yuttuğuma) hernese kalmaya devam etmeye karar verdim yani savaşmaya...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyi yapmışsın, öfkeyi yutmak gerçekten irade ve sorumluluk ister bence tebrik ederim.Bir anlık öfke ile kendi önünü kapatabilirdin. Zaten böyle insanlar her yerde var. Şefin tek örnek değil. Hayata hazırlanmış oluyorsun işte ne güzel!

Bu arada Senin sözünüde izninle Eskilere İthaf edebilir miyim?[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...
Sosyal ağlarda paylaş

Neyi gördün sözü mü?

[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden çok güzel bir söz bir insanın etkilemem gibi bi şasn yok.Gerçekci ve mantılı bi şekilde düşündüğümüzde pes edeceğimiz vazgeçeceğimiz zamanlarda buna benzer sözlerin sayesinde bir çok şey kazanabiliriz kaybetmeyiz. :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

bence birak o sozu
cunku sacma!! (bana gore )
bak simdi
sen basarilisin,kendine guveniyosun,vede en onemlisi haklisin diyelim..

boyle bisey varsa sen birakiyosan bi seyi kaybeden olan sen olmazsin hic bir zmn bunu sirf is icin dusunme

mesela arkadaslarin var
bisey oldu diyelim aranizda kavga mavga tartisma
sen hakliysan ,kendini taniyosan, sen kaybetmessn karsindaki seni kaybeder..

egerki sinirden bahsediyosan seni sinir ettigni dusunuyosan bununda bi sebebi vardir elbet[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
emre2372, 26 Eylül 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
bence birak o sozu
cunku sacma!! (bana gore )
bak simdi
sen basarilisin,kendine guveniyosun,vede en onemlisi haklisin diyelim..

boyle bisey varsa sen birakiyosan bi seyi kaybeden olan sen olmazsin hic bir zmn bunu sirf is icin dusunme

mesela arkadaslarin var
bisey oldu diyelim aranizda kavga mavga tartisma
sen hakliysan ,kendini taniyosan, sen kaybetmessn karsindaki seni kaybeder..

egerki sinirden bahsediyosan seni sinir ettigni dusunuyosan bununda bi sebebi vardir elbet

imza...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...