crysania Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 *!Hiç Sabrın Kalmasa Bile VAZGECERSEN Kaybedersin!!!* Oy oy ne kadar doğru bi söz ya dün gece bi parçanın içinde duydum hoşuma gitti telime kaydettim nerden bilebilirdim ki bugün bana yol göstereceğini Vazgeçmemi engelleyeceğini !!Yaw insanın duyduğu ve hani sevdiği söz hemen ertesi gün hayatını etkiler mi?? Şaştım kaldım ya....[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Etkiler tabi. Bak seni etkilemiş benide etkiliyor bazen.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 don't give in without a fight demiş pink floyd'daki dedelerimiz "hey you" isimli şarkılarında. bunu okuyunca o geldi aklıma.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya beni şaşırtan hemen anında hayatımda yer bulması ne gariptir :s pek sıcak kanlı bi sözmüş hayatıma pek bi çabuk giriverdi...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yahu Kardeşim anlatsana ne oldu?Söz hayatını bir anda değiştidi mi yani?[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ewet hem de nası ya bak bn öle dayanıklı biri diilimdir hemen sinirlerim bozulur pes ederim beni toplayan biri olmadığı sürece arkama bile bakmam o konuda sayfayı tamamen kaparım.bgn de yine kapanması gerekn bi konu geldi karşıma hatta sadece bgn diil bikaç gündür gelio bu karşıma hernese olay şu stajda nedendir bilmem şef bana taktı ayrıca anlaşmalı şirkette taktı bi kere telefona bakıp ismimi sölesem herşeyi bn yapmış oluorum ha bi de yanı sıra yanlış yapmış oluorum...halbuki konular hakkında 0 bilgiye sahibim....nese işte bgn sabah son damla oldu normalde olsa kalkar giderdim bırakırdım staj fln hiç kasama der bırakırdım ama bgn tam bu konuda ağzımı açtım şefe cvp verip bıraktığımı söylicem söz bian aklımda belirdi tam karşıma geçip çakmak çakmak bakmaya başladı tabi bn direk şefe diceklerimi yuttum(bnde şaşırdım nası yuttuğuma) hernese kalmaya devam etmeye karar verdim yani savaşmaya...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Çok iyi yapmışsın, öfkeyi yutmak gerçekten irade ve sorumluluk ister bence tebrik ederim.Bir anlık öfke ile kendi önünü kapatabilirdin. Zaten böyle insanlar her yerde var. Şefin tek örnek değil. Hayata hazırlanmış oluyorsun işte ne güzel! Bu arada Senin sözünüde izninle Eskilere İthaf edebilir miyim?[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Elbetteki ayrıca sen söylemeden görmüştüm ve çok hoşuma gitti ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Neyi gördün sözü mü? [signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ewet açtığın topic i ilk okuyanlardanım ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bari bide yorum yazsaydın 0 yorumla garip garip kaldı zavallıcık [signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 26 Eylül 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bende diyorum msnde niçin bu sözü kullanıyorsun hep :) .. Ama gerçekten çok güzel bi söz ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 walla o söz tam benlik.sabrım taştı.vazgeçmek istiyorum ama istemiyorumda[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ayrıca benlik de yani kesinlikle bi şevk gelio bana işimle ilgili bi gidio :s anlayamıorum :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Cidden çok güzel bir söz bir insanın etkilemem gibi bi şasn yok.Gerçekci ve mantılı bi şekilde düşündüğümüzde pes edeceğimiz vazgeçeceğimiz zamanlarda buna benzer sözlerin sayesinde bir çok şey kazanabiliriz kaybetmeyiz. :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ewet şekil a örnek 1 ben :D bgn çok şey kazandım bu söz sayesinde :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bence birak o sozu cunku sacma!! (bana gore ) bak simdi sen basarilisin,kendine guveniyosun,vede en onemlisi haklisin diyelim.. boyle bisey varsa sen birakiyosan bi seyi kaybeden olan sen olmazsin hic bir zmn bunu sirf is icin dusunme mesela arkadaslarin var bisey oldu diyelim aranizda kavga mavga tartisma sen hakliysan ,kendini taniyosan, sen kaybetmessn karsindaki seni kaybeder.. egerki sinirden bahsediyosan seni sinir ettigni dusunuyosan bununda bi sebebi vardir elbet[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bence hayat felsefesi haline getirilirse psikolojik durumlarda insann yararına olacak bi söz tabi ki.. iş hayatını nerden çıkardın emre2372 onu ben çözemedim:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ehehe forumun başını okumadın sanırım Malik kardeş :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya yüzüsütü okudumda kafam ağrıo zaten bi halt anlamadım:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Boşver zaten önemli olan söz burda :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: emre2372, 26 Eylül 2005 14:17 tarihinde demiş ki: bence birak o sozu cunku sacma!! (bana gore ) bak simdi sen basarilisin,kendine guveniyosun,vede en onemlisi haklisin diyelim.. boyle bisey varsa sen birakiyosan bi seyi kaybeden olan sen olmazsin hic bir zmn bunu sirf is icin dusunme mesela arkadaslarin var bisey oldu diyelim aranizda kavga mavga tartisma sen hakliysan ,kendini taniyosan, sen kaybetmessn karsindaki seni kaybeder.. egerki sinirden bahsediyosan seni sinir ettigni dusunuyosan bununda bi sebebi vardir elbet imza...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar