cross Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Arkadaşlar foruma yeni katıldım öncelikle hepinize merhaba demek isterim. Maruzatım aradığım 2 kağıt konusunda (2side Mirrodin) Özellikle bu iki kağıt ve diğeleri konusunda trade yapmak isteyenler için msn : [email protected] Aranılan kağıtlar: -March of the Machines -Broodstar [Bu mesaj cross tarafından 22 Eylül 2005 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 www.mtg.gen.tr/forum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 mtg.gen.tr deki trade ile ilgili post'lara baktığımda blackborder'dan siparişi tavsiye eden arkadaşlar olmuş. blackborder'a girdim, sepeti doldurdum ama "kusura bakmayın WotC bu ürünleri non-US adreslere göndermemize müsade etmiyor" diye bir mesaj aldım. Benzer mesajı anycraze ve ismini hatırlayamadığım bir iki sitede daha aldım. Bu sadece TR'ye has bir durum değil, non-US diyor ?! Adamlar ürünlerini neden yurt dışına satmıyorlar anlamış değilim... Online MtG ürünleri alabileceğim siteler var mı? Veya Gerekli ne zaman kart getirecek ??? 9th yok, Saviours yok, Betrayers aldık ama çok eksik var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teco Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 www.abugames.com www.shuffleandcut.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 teşekkürler... de ilginç bir olay var... shuffleandcut'da shipping'i görmek için sepete 20 paket (farklı setlerden) booster attım, adamlar yalnızca FedEx ile gönderiyor başka opsiyon çıkmadı, sepetteki ürünler 45$, shipping 127$ dedi !!! (ö-hö... ö-hö...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ^^ :lol:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 evet shuffleandcutta öyle bir sey var, abudan almak daha mantıklı orda fedex sabit 25$[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için. ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- MagicTR.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 aranılan kağıt birazcık daha ciddi lütfen en azından kart diyelim PpPp[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar