Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rossi Klasiği..

lullaby-kit

Öne çıkan mesajlar

Valentino Rossi Malezya da ki yarışta 2.oldu ve dünya şampiyonluğunu ilan etti.üst üste 5.şampiyonluk ve kariyerindeki 7.şampiyonluk bu.
yarış bittikten sonra rossi motoru durdu ve pistteki bi kaç taraftarlarınla şampiyonluğu kutlamaya başaladı ki ne kutlama:)
hepsine teker teker sarıldı.ve sonra kendisi için hazırlanmış 7 cücenin önüne yatarak poz verdi.(cücelerin üstünde rossi nin şampiyon olduğu seneler yazıyodu)bence bu cüce olayı çok orjinal bi fikir eehehe baya güldüm:D.sonra tabi pamuk prenses geldi.:)rossi nin yanağına bi öpücük:)üstünede 7 numaralı bi t-shirt giydirdiler hehe

oldukça güzeldi bence çok keyif aldım izlerken.gerçi rossi her zaman keyif veriyo.bu kadar içten ve şovu seven bi yarışçının F1 e gelmesinin sabırsızlıkla bekliyorum.F1 biraz daha canlanıcak gibi gözüküyo..[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarışa 7. başladı tek tek tüm rakiplerini geçti 1. liğe yerleşti birkaçkere 1. lik el değiştirdi bu arada daha sonra 2. devam etti 1. arayı açınca yakalayamadı ama riske girmesine zaten gerek yoktu. Bundan sonraki yarışlarda fantastik hareketlerini izleriz muhtemelen kaybedecek birşeyi yok :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...