Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Selam, Sp2 kullanıyorum. Emuleden verim alabilmek için otomatik güncellemeler ile gelen tcpip bağlantı sınırlamasını kaldırmam gerek. Şimdi bir donanım sitesinde uygulamasını şu şekilde gösteriyor. - İlk olarak 10 olan bağlantı sayınızı 50 yapmak istiyor musunuz diye soruyor. "C" harfine basarak yeni gelen satırda 2000 yazıp ENTER'a basarsanız. Bu sefer 10 olan bağlantı sayınızı 2000 yapmak istiyor musunuz diye soracak. Onaylayın. Ardından Windows Uyarı penceresi gelecek iptal diyin. Bir kez daha soracak. Git başımdan Windows CD'si takmayacağım, ayarların böyle kalmasını istiyorum sistem geri yükleme yapma diyorsunuz - Bende uyguluyorum... - Burda limitiniz 10 değiştirmek istermisiniz diye soruyor değil mi ? yabancı dilim pek iyi değil [spo1=Bakınız...][/spo] Daha sonra C (change) basıyorum limiti değiştirmek istediğimi söylüyorum. Ve 2000 yazıp onaylıyorum. [spo2=Bakınız...][/spo] Daha sonra şöyle bir şey çıkıyor önüme, Limiti değiştirmek istiyormusun diyor. [spo3=Bakınız...][/spo] Evet diyorum. Şöyle bir şeyler yapıyor. [spo4=Bakınız...][/spo] Sonrada Operasyon tamamlandı sisteminize restart atın diyor. Ama 2000 olmuyor limit patch'i tekrar çalıştırdığımda limitimi 10 gösteriyor ve limitiniz 10 değiştirmek istermisiniz diyor bknz : [spo1=Bakınız...][/spo]Kafa patlatıp yanıtladığınız için teşekkürler.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 daha ilk resimde limitin 2000 diyor zaten Current maximum concurrent half-open connections : 2000 yani yapmışın artık kurcalamana gerek yok :-) [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 26 Eylül 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Hmm işte püf noktası : ) tşk ederim.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar