Tekirdagli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Arkadaşlar Scroll Alabilen Varmı Bugünlerde ben 1 haftadır scroll alamıyorum vede scrollsuz kasılmıyor lanet olsun :( Varmı acaba KrediKartı ile scroll alabilen 1 hafta içinde Cevaplarınızı Bekliyorum...[signature][hline]Knight Online Mario_TR Puma Clan leader ( Level 54 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben aldımda pazardan aldım...zannedersem alınmıyo scroolar cashle...ondan scroll fiyatları uçtu bide bu 400ac scroolarda bugmu ne var kullanılmıyo:([signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 2000 hp scroll ları satılıyo bunlar önceden varmıydı[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 vardı cado avrdı onlar önceden:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tekirdagli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Benim Aradığım Cevap Bu değildi Scroll Alabilkiyormusunuz Bu Yakınlarda Yoksa Sorunmu var sitede onu öğrenmek istemiştim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyogullari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 beyler bu 2000hp kağıtları nerden alınıyo ben power up stare de bulamadım[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tekirdagli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 off yaa ben ne diyom siz ne diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 vala 3 gun önce paypal ile premium aldım ama direk kredi kartı ile alınıyomu fikrim yok[signature][hline] [b]Server: Xigenon ID: Sungur Nation: Karus Lvl: 6x Speciality:Shadow Wain Clan: - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar