Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya bi konu var biliyorum ama 100 posttum olmadığı için onu güncelleyemiyorum 2 gün önce atılmış gliba msj.sunu öğrenmek istiyorum v3 ün 5 mblık hafızasını yükseltemiyomuyuz??bide orda bi arkadaşımız " Pc işlemlerinide yapmak istiyorum dersen mpx200-220 al" gibi bi ifade kullanmış v3 için bu mpx200-220 nedir?yardımlarınız için teşekkürler[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 v3 ün hafızasını yükseltemiyorsun evet.Amaç multimedya olmadığı için o tür özelliklere yer vermemişler,ama yabancı medyayı takip etmiyorum belki çıkarırlar bi v4 falan o zaman ne olur bilemem. Biribirinden ayrı kullanım alanlarında v3 ve mpx serileri. Mpx200 ve 220 diye arat paticikte var zaten o konular.[signature][hline]Buz HatalıysamReport me Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar