amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 nasıl olabiliyorda 3 pistoldan 3 oktav ses elde edilebiliyor[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 araştırmalar devam ediyor..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Osmanli ordusundaki siniflara benziyo Lagimcilar Tulumbacilar Akincilar Timarli Sipahiler Bakir Üflemeliler[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ulan karnim agridi penthouse.[signature][hline]oyle iste.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 harmonikadan(ki diatonikten bahsediyorum cift reed diatonik veya kromatik'le ucuyo millet) 3 oktav ses cıkıyo ondan neden cıkasın, zart diye üflemiyolardır herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 cuce insan bende üflemeliler uğraşıom disizler ilgi alanım ama şunun mantığı ne nasıl yapıolar.......örneğin flütte (yan olarak bilinen amaa asıl flüt olan) 1. oktaavdaki sessler için normal üflüyon hohlar gibi...2. oktavda parmak pozisyonunu deiştirmden dudaklaarı azıcık büzeerek daaha kuvvetli üklüyosun...soonacığğıma 3. oktav için en kuvvetli haalde amaa dudaklarını minimum açaraktan parmak pozisyonlarını faarklı yapıosun taamaam ama bu arada flütte 16 delik var bunlaarla saalıyon ama mesela trompette nasıl oluyo?[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
h1v Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tamamen sallıyorum :D o tuşlara bastığındaki derinliği ayarlıyo olabilir tonları.yani az basarsan başka çok basarsan başka bi ses veriyodur.olabilüüü mü?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bugun kastım baktım anladımki 4 oktav'da kasılabilinirmiş diatonik harmonikayla ama gerek yokmuş saatlerce kastıktan sonra bunuda anladım. Trompet saksafon falan garip aletler zaten onlar hiç yormuyorum onları için kafamı fazla mekanikler bana göre.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 saxxafonun faaan mantığı bochm sistemi yani pek bir farkıyok...sadece üfleme alıştırmasıyla klarnet flüt obua faagot yaadaa herhaangibir tahta üfleemeeli çaalaan çalar...ama trompetin olaayı nedir?[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
irin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bak aklıma trompetci geldi simdi huzunlendiimm..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hangi trompetçi[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
irin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hangisi olabilir uzun saclı,,konserlerde uyuyan..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yahu o sesi kendisi çıkarıor...böle dudaklar büzülüor...diaframdan ses çıkarılıor..mesela ağızlık azındayken be enstürman yokken...brüüüüü...die bi ses çıkıor... o düğmeler yardım amaçlı yani...:)[signature][hline]SARoTH+BLaCK ANGeL
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: irin, 25 Eylül 2005 00:04 tarihinde demiş ki: hangisi olabilir uzun saclı,,konserlerde uyuyan.. haha...hani "la bochem" deki mi?ewet yaa....adamım o benim...bu arada orkestranın en haylazlarındanlarmış...ama en hazylazları trompettçilermiş....içki sigara falan onlarda gırlaaymış....ama trompetçiler jazz falaanda çaldıkları için daha bi hazylazlarmış...kornocular en çok azar işitenlermiş[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 merakım devam ediooo...[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bulduuuuum i found ich finde evrekaaaaaa...... şimidi 3 pistol yada düğme varya bunun öz alt kumaesini yanı basma kombinasyonlarrını buluyoruz bu da 2 üzeri n oluyo yani...sadece 1 kapalı sadec 2 sadece 3 , 1ve 2, 1 ve 3 , 2 ve 3 , hepsi kapaalı ve hepsi açık...yani bu da 8 kombinasyon eder..bu da bir oktav ve 1 yarım ses demekttirr...üflemelilerde 3 üflemee şekli vardır 1)hohlama stilinde 2)üfleme 3)bitarafın çıkana kadar üfleme eder yani 3 çarpı 8 den 24= oda eşittir 21 tamses ve 3 arases....diğer diyez ve bemoller içinde yarım kapama yada yarım açma kullanılıra ....işte buldum :)[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Öne çıkan mesajlar