Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Önce bir Ranger/Mesmer yapmıştım, çok sevmedim, Elementalist açtım. 1) E/Mo kötü bir tercih mi olur ? Kötü olursa ne tercih edilebilir ? 2) Rangerımda 4 tane weapon seti vardı, gerektikçe diğerine geçiyordum. Bunda yok ? Bir de pre-searing dönemimnde elementailist için alabileceğim iyi bir zırh önerebilir misiniz ? Çok fazla item var satmadım collectorlar alır diye.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 2- Inventory'i aç ordan weapon sets butonuna basıp 2 3 4 ü aktif et[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Teşekkürler. Elementalistle monk iyi gider mi, giderse nasıl gider söyleyebilecek biri var mı ? Bir an önce 2. meslek alıp post-searing e geçmek istiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebeto83 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 arkadaşım daha taze taze yeni bi e/mo yaptım daha önce w/nec charrım vardı şimdi baya bi zevk alıyorum tavsiye ederim yanlıs elimde sağlam bi staff tarzı bişeyim yok :( oda olcak inşaallah akşama kısaca güzel ve zevkli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben de yeni başladım ve ilk karakterim E/Mo, oynatması zevk veriyor hakkaten.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar