Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Öncelikle bu başlığı uplayamadığım için yeni başlık açmak zorunda kaldığımı belirteyim. Uzun zaman sonra, bu sene tekrar üniversite sınavlarına girip uzay mühendisliğini yazmayı düşünüyorum. Tek amacım uzay mühendisliği, çünkü normalde elektrik mühendisliği ile sinema-tv bölümünü zaten okudum. Uzay hayatım boyunca (neredeyse amatör olarak değil, profesyonel olarak) ilgimi çekmişti. Bu sene sınavlara girip şansımı denemek istiyorum. Ama malesef şu andaki eğitim sistemi ile ilgili %100 bir bilgiye sahip değilim :( Öğrenmek istediğim bir kaç şey var. 1. Uzay mühendisliğini okumuş bir arkadaş varsa derslerin boyutları ile ilgili kısada olsa bilgi verebilirmi? 2. Bu devamsızlık olayı nasıl oluyor? Çalıştığım için derslere giremeyebilirim. Böyle bir durumda ne kadar devamsızlıkta başım belaya girer? Çok n00b soruları olduysa kusura bakmayın. 3-4 sene önce üniversitelerle tüm bağlantım bittiğinden beri bu konulardan hep uzak durmuştum... "Sorularımla alay etmediğiniz için" şimdiden teşekkürler. :-) Edit : "zorunluluğı" nedir ya? off iğrenç görünüyo nolur yetkisi olan biri başlığı düzeltsin... o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım [Bu mesaj Lonely tarafından 26 Eylül 2005 05:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 uzay müh değilimde onlarla birlikte astrofizik dersi alıyorum.Zevkli bi bölüme benziyo,roket dersleri,atmosferik zımbırtılar aerodinamik gibi dersleri alıyolar şurdan derslere bakabilirsin http://catalog.metu.edu.tr/aeroeng.php .Derslere devam içinse tamamen dersi veren adama kalmış birşey kimisi devam zorunlu diyo kimisi değil.[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar