SpeedN4 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bu ilk mesajım umarım SS bolumune atmadıgım ıcın kızmassınız ama dayanamadım daha bu sabah basıma gelen bu olayı sızlerle paylasmak ıstedım ve sadece gulmekten olduk 4 kısı :) http://img200.imageshack.us/my.php?image=ahkineahhh2ke.jpg [signature][hline]Söz Gümüşse Sükut Altındır... [Bu mesaj SpeedN4 tarafından 26 Eylül 2005 08:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SpeedN4 tarafından 26 Eylül 2005 08:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 2. skillini flameye vermen biraz yanlış olmuş :) (konuyla alakası yoq ama :Pp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpeedN4 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Aware3, 26 Eylül 2005 08:36 tarihinde demiş ki: 2. skillini flameye vermen biraz yanlış olmuş :) (konuyla alakası yoq ama :Pp) Valla lvl 51 mage olarak ice/flame yapim dedim o yuzden 2. skilli flame yaptım gerci bu aralar reskill bugı yuzunden ortalarda dolasmak bile istemiorum onune gelen reskill yapmıs xig2 de ve ben bu olayı lvl 8 bi civcivde gorunce artık iice suyu cıktı bu ke nin demekten baska carem kalmadı sadece gulmek icin yolladım zaten bu resmi de illa öldüğümüzde üzülmeye gerek yok bu aksam 4 kere yattım ve hic uzulmuorum acıkcası cunku maksat geyik ve eglence olunca bence bu oyunun bugıymıs ıvırzıvır dupeymus bunları dusunmuorum sonucta naçizane 4 aylım bi emekle anca 51 olabildim 52 olacagimi sanmiorum bu gidisle de :)[signature][hline]Söz Gümüşse Sükut Altındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 2. skili lghtining yapsaydın ii olurdu neyse resim için bişi demek içimden gelmiyo valla :))[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar