XANTOR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 meaba arkdaşlar hangi server a girersem gireyim loading information % 10 da takılıyor sabahtan beri uğraşıyorum bi türlü oyuna bağlanamadım restart bekledim / diğer serverlara bağlanıp char açtım ama oyun hep aynı yerde hata verip kapandı bunun üstesinden gelebilmem mümkünmü bir yolu varsa bilgilendirirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 biraz aşagılarda aynı sorunla ilgili topik var bi bak istersen[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bazen 2 saat içinde düzeliyo bazende 5,6 saat sürüyo çok uyuz bi hata[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 6x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 2 saat falam degil arka arka 5 6 defa girmeyi dene düzüliyo ayrıca uzun zamandırda olumuyo bu ![signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar