XANTOR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 meaba arkdaşlar hangi server a girersem gireyim loading information % 10 da takılıyor sabahtan beri uğraşıyorum bi türlü oyuna bağlanamadım restart bekledim / diğer serverlara bağlanıp char açtım ama oyun hep aynı yerde hata verip kapandı bunun üstesinden gelebilmem mümkünmü bir yolu varsa bilgilendirirseniz sevinirim
w00t Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 biraz aşagılarda aynı sorunla ilgili topik var bi bak istersen[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bazen 2 saat içinde düzeliyo bazende 5,6 saat sürüyo çok uyuz bi hata[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 6x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 2 saat falam degil arka arka 5 6 defa girmeyi dene düzüliyo ayrıca uzun zamandırda olumuyo bu ![signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo!
Öne çıkan mesajlar