Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bu ikisinin yada birinin tüm serileri elinde olan varsa bana pm atsın.Hepsini cd ye kopyalarsak, ücreti neyse fazlasıyla veririm..[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 kenshinin birkaç bölümü kaldı sadece eksik. Tamamlanınca sana gönderirim. Para önemli değil CD parası artı yol versen yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Gunn, istteysen bi ara ben de isterim :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Saol gunn çok iyi olur,haberleşiriz o zaman .[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 cd ye basmaya başladım. şu anda 1-18 arası bölümler 4 cd de hazır. isteyenler pm den mesaj atıp adres versin. ben de hesap numarası veriym. ya bekleyin hepsi gelsin ama tahminim toplam set 18-20cd gibi olacak. ona göre hesaplayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bu arada ben biyerden getirtmedim. 04 Temmuz öğleninden beri bilgisayar aralıksız dl ediyor :) *zahmetleri karşılığında bir ücret alacağının sinyalini şimdiden verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Tamam hepsi bitince ben alırım senden istteysen daha iyi olur.Ben sana adres vs atarım pm den[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar