Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bu ikisinin yada birinin tüm serileri elinde olan varsa bana pm atsın.Hepsini cd ye kopyalarsak, ücreti neyse fazlasıyla veririm..[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 kenshinin birkaç bölümü kaldı sadece eksik. Tamamlanınca sana gönderirim. Para önemli değil CD parası artı yol versen yeter.
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Gunn, istteysen bi ara ben de isterim :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Saol gunn çok iyi olur,haberleşiriz o zaman .[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 cd ye basmaya başladım. şu anda 1-18 arası bölümler 4 cd de hazır. isteyenler pm den mesaj atıp adres versin. ben de hesap numarası veriym. ya bekleyin hepsi gelsin ama tahminim toplam set 18-20cd gibi olacak. ona göre hesaplayın kendinizi.
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bu arada ben biyerden getirtmedim. 04 Temmuz öğleninden beri bilgisayar aralıksız dl ediyor :) *zahmetleri karşılığında bir ücret alacağının sinyalini şimdiden verir*
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Tamam hepsi bitince ben alırım senden istteysen daha iyi olur.Ben sana adres vs atarım pm den[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Öne çıkan mesajlar