Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rayraydan son hizmet net üzerinden günlük

rayray

Öne çıkan mesajlar

25 eylül 2005
walla yaz okulundan beri her sabah ölen olmadan kalm1yorum ama bugün isler öle gelismedi nedenn derseniz annaneye yeni bi koltuk almisler ki benim bundan bu sabah haberim oldu öneml degil severim annaneyi zira benim annane ofsayt kuralini bilir enterasan bir hanimdir neyse gittik
ben düsünüyorum ki yerini begenmedi ondan ama eve var1nca anladim ki ufak çapli bi restosanyon isi varmis evin onu aradan çikaracakmisiz iki odayi komple bosaltip tekrar doldurduk eee haliyle biraz yorulduk ama herseyi hallettikten sonra annane pide ismarlad1 hey yavrum be ne tatl1 geldi ki ben severim böle yemek mevzular1n1
sonra bi ara ef arad1 zek bunu evden atm1s aga takilalim dedi olur dedim besiktas maçina gittik ama muhabbetten maçi izleyemedik bizde basaka bi yere gittik(saklibahçe)neyse oturduk muhabbet falan sonra hesabi ödedik insafsiz erifler küçük çaya 1,5 ytl ald1lar gözlerini para bürümüs
(ef okuyosan yanlis anlama paras1nda degilim sadece bi kücük çay için 1,5 ytl fazla yani sana afiyet olsun koçum)
zek de gelecekti ama biseyler yemis bi ag1rl1k çökmüs üstüne gelmedi olabilir ef üsüdü bizde kaltik eve dönerken dolmusa bindik bindigimiz an ankara 2. golü atti o sira benim 275ytl lik iddanin yattigini ögrendim kuzu kuzu eve geldim
ef ne zamandir bu siteyi sölüyordu bende üye oldum
simdide oturmus özel hayatimi nette bedava ya yayinliyorum
bakalim paparazilere bayilan zihniyet bana ne tepki verecek harbiden merak ediyorum[signature][hline]Life is a big joke
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...