Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gözümüz kaç megapiksel

PZero

Öne çıkan mesajlar

walla mikroskopla atouna kadar bakabiliyorum ama henüz pixel ile karşılaşamadım.. yanı sınırsız diyeceğimde ulan sınırsız opixel olunca sonsuz büyütmede sonsuz kare gibibir şey oluyor..

yok yok gözde değil milyon bir pixel bile yok kandırmışlar seni[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 26 Eylül 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
video kayıt bile yapıyorum sen ne diyosun?
pardon memleket nere?

video kameran varmı gercekten ooo ben hastayım onlara[signature][hline]eN büyüK fenerLi sİbeL kekİLLi
:tup:erKeK_aDam_RenKli_TakIm_TuTmaz:tup:
Sosyal ağlarda paylaş

@thug_life :
her geçen saniye daha çok kıl kapıyorum sana ve sorularına o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum.
arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi upgrade yapcam bu aralar şimdilik idare ediyo underground 2 fln çalıstırıyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...