jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Emule'dan AnelkaVSHenry diye süper bi klip indirdim. Karşılaştırmalı klibini yapmışlar çok güzel. Sonunda Anelka'dan yana oyumu kullandım =P Klipteki reklama bakarak bu tarz vidyoları bulacağım siteye girdim ve "Crazy Galatasaray Fans" yazan birşey buldum. Meraklıları açıp baksınlar. FB ile ilgili de var sanırım bayağı kapsamlı site Avrupa Ligleri'ndeki maçlar filan da var. Tavsiye ederim. http://www.soccerclips.net Benzerlerinden de bilen varsa paylaşsın lütfen.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben e-mule dan cristiano ronaldonun bi klibini indirmiştim çok gaz bişey.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. [Bu mesaj ReDDoG tarafından 26 Eylül 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ronaldinho nun chelsea ye attıgı gol varmı orda net biraz sapıttı da bakamıyorum tam.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 buldum [Bu mesaj Cintonik tarafından 26 Eylül 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 anelka vs henry klibini bulamadım ya[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu arada site çok güzel ya..sağol valla[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 harbı ya nerde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 @jazzyjam anelka vs henry klibini rapidshare'e ya da baska bi yere koyarmısın bizim için? çok minnettar kalırız yani. hatta 3 tane kızılay sodası gazoz kapagı bile veririm.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Fistan, 26 Eylül 2005 00:42 tarihinde demiş ki: @jazzyjam anelka vs henry klibini rapidshare'e ya da baska bi yere koyarmısın bizim için? çok minnettar kalırız yani. hatta 3 tane kızılay sodası gazoz kapagı bile veririm. :D rapidshare kullanımı için bi tutorial var mı yoksa loadpix gibi kolay bi iş mi? premium ve free mevzuları var ama.. kısaca anlatırsanız koymaya çalışırım.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ha bu arada elinde başka anelka videosu olan varsa, çekinmesin koysun rapidshare'a falan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yaw sen onun yerine hangi kategoriden kaçınsı sayfadan ne isimle çektin onu söylesen biz de bulkuruz siteden aslıda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 rapidshare ın ana sayfaya giriosun browse diosun uploada basıon bekliosun linki buraya kopyalıosun.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 http://rapidshare.de/'e gir. Gözat(browse) de. sonra dosyayı seç ve Upload'a tıkla. Baya bi bekliceksin.Upload bitince sayfada URL çıkıcak onu kopyala buraya yapıştır bizde çekelim.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ii tamam aynı mevzu yani.. deniyim bi. 70 mb çünkü 6k ile ul yapsam 3,5 saat filan bekliorum. neyse açık bırakırım bil.i o zaman o kadar heveslendirdik :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 abi hata verdi de.. yarın bi modem alım-satım işim olucak. 2 gün sonra filan en azından halletmeye çalışırım. biraz sabır :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar