Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tribünler, stadlar...

jazzyjam

Öne çıkan mesajlar

Emule'dan AnelkaVSHenry diye süper bi klip indirdim. Karşılaştırmalı klibini yapmışlar çok güzel. Sonunda Anelka'dan yana oyumu kullandım =P

Klipteki reklama bakarak bu tarz vidyoları bulacağım siteye girdim ve "Crazy Galatasaray Fans" yazan birşey buldum. Meraklıları açıp baksınlar. FB ile ilgili de var sanırım bayağı kapsamlı site Avrupa Ligleri'ndeki maçlar filan da var. Tavsiye ederim.

http://www.soccerclips.net

Benzerlerinden de bilen varsa paylaşsın lütfen.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldinho nun chelsea ye attıgı gol varmı orda net biraz sapıttı da bakamıyorum tam.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 26 Eylül 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
@jazzyjam anelka vs henry klibini rapidshare'e ya da baska bi yere koyarmısın bizim için?
çok minnettar kalırız yani.
hatta 3 tane kızılay sodası gazoz kapagı bile veririm.

:D
rapidshare kullanımı için bi tutorial var mı yoksa loadpix gibi kolay bi iş mi? premium ve free mevzuları var ama..

kısaca anlatırsanız koymaya çalışırım.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...